Respect... Γιούρι Φιλίποφ (Τι είπε για Αμμόχωστο και Καραβά)

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος της Pokka ΑΕ Καραβά Λάμπουσα, Παντελής Κωνσταντίνου, γνωστοποίησε τι του μετέφερε ο πρώην προπονητής της ομάδας του Γιούρι Φιλίποφ, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός κυπέλλου βόλεϊ με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ο Γιούρι ο "τρομερός", ο οποίος ως παίκτης έκανε μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό, ενώ γενικότερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού βόλεϊ, είπε στον πρόεδρο της Pokka ΑΕ Καραβά Λάμπουσα:

"ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ!!!!!".

Και πρόσθεσε ο κύριος Kωνσταντίνου:

ΓΙΟΥΡΙ ΦΙΛΙΠΠΩΦ (Yuriy Filippov) Ο Ουκρανός προπονητής ο οποίος οδήγησε την Α.Ε.Καραβά Λάμπουσα το 2010 στον πρώτο της τίτλο!!!
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010. Λίγο πρίν τον τελικό του Κυπέλλου Πετόσφαιρας μεταξύ της Α.Ε.Καραβά Λάμπουσα και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου! Μιά συγκινητική τοποθέτηση, από ένα 'Ανθρωπο με περισσό σεβασμό προς την κατεχόμενη πατρίδα μας και με άψογη χρήση της Ελληνικής γλώσσας!!!!

Περισσότερα λόγια είναι φτώχεια ............