Έπεσε μαχόμενος ο Μάρκος

Ο Μάρκος Παγδατής δεν τα κατάφερε απέναντι στον Νταμίρ Τζούμουρ στον 2ο γύρο του Roland Garros, λέγοντας «αντίο» νωρίς στο δεύτερο χρονικά Grand Slam της σεζόν. 

Η πορεία του Κύπριου πρωταθλητή στη χωμάτινη περίοδο του καλενταριού σταματά κάπου εδώ, με τον ίδιο να στρέφει πλέον την προσοχή του στο να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη χορτάρινη περίοδο και το Wimbledon που έρχεται σε μερικές εβδομάδες.

Με βάση, πάντως, το τι είχε κάνει και στα τουρνουά προετοιμασίας που προηγήθηκαν του Major της γαλλικής πρωτεύουσας, η ήττα του Παγδατή με 3-1 σετ με 6-4, 6-3, 4-6, 6-2, δεν πρέπει να προξενεί αίσθηση, αφού στο Βουκουρέστι είχε αποκλειστεί επίσης στον 2ο γύρο από τον Γκιγιέρμο Γκαρσία-Λόπεζ, ενώ στη Γενεύη είχε βγει εκτός ακόμη πιο νωρίς, χάνοντας από τον Τόμας Μπελούτσι.

Σήμερα, ο 30χρονος Κύπριος δε θύμιζε σε τίποτα τον άνθρωπο που επικράτησε άνετα του Ίβο Κάρλοβιτς με 3-0 σετ στην πρεμιέρα. Ο Τζούμουρ ήταν σαφώς καλύτερος και ελέγχοντας το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος έφτασε σε μία μάλλον άνετη επικράτησε.