Στην 4άδα ο Μάρκος

Ο Μάρκος Παγδατής νίκησε τον Vasek Pospisil με 2-0 σετ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του BB&T Atlanta Open. Αυτός θα είναι ο τρίτος ημιτελικός στη φετινή σεζόν για τον Κύπριο πρωταθλητή, που θα αντιμετωπίσει τον Gilles Muller για μια θέση στον τελικό.

Ο Παγδατής έσωσε τα 3 από τα 4 break points που αντιμετώπισε και νίκησε τον Pospisil με 6-4, 7-6 (5), για τα προημιτελικά του BB&T Atlanta Open. Ο Κύπριος πρωταθλητής, Νο5 στο ταμπλό και Νο47 στην παγκόσμια κατάταξη, συνεχίζει την ανοδική του πορεία στην Ατλάντα και προκρίθηκε για 3η φορά σε ημιτελική φάση στο 2015, μετά από το Ζάγκρεμπ και το Νότιγχαμ.

Ο Μάρκος ήταν καλύτερος στο 1ο σετ και παρόλο που έχασε 7 break points, "έσπασε" δύο φορές το σερβίς του 25χρονου Καναδού, Νο29 στον κόσμο, για να προηγηθεί με 6-4. Στο 2ο σετ ο Pospisil ανέβασε τα ποσοστά του από τη γραμμή του σερβίς και δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point, όμως ο 30χρονος Κύπριος πήρε και αυτό το σετ στο tie-break, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του σε 1 ώρα και 43 λεπτά.

Ο Παγδατής έφτασε τις 20 νίκες στη φετινή σεζόν (20-12) και θα αντιμετωπίσει τον Gilles Muller, στην προσπάθειά του να προκριθεί στον τελικό. Ο 32χρονος πρωταθλητής από το Λουξεμβούργο πέτυχε 16 άσους και νίκησε τον Go Soeda με 7-5, 6-1.

Με τη νίκη, ο Παγδατής θα προκριθεί σε τελικό ΑΤΡ διοργάνωσης για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2011, όταν ήταν φιναλίστ στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Κέρδισε τον τελευταίο του τίτλο τον Ιανουάριο του 2010, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Στον άλλον ημιτελικό της Ατλάντα, θα συναντηθούν δύο Αμερικανοί. Ο κορυφαίος του ταμπλό, John Isner, σέρβιρε 19 άσους και νίκησε τον Ricardas Berankis με 7-6 (5), 6-4. Απόψε θα αντιμετωπίσει τον Denis Kudla, που νίκησε τον Dudi Sela με 7-5, 6-0. Ο Kudla πραγματοποιεί φανταστικό τουρνουά και ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά του.