Κοιτάζει μπροστά μετά την ήττα

Ο Μάρκος δεν τα κατάφερε ενάντια στον Steve Darcis την Τρίτη στο Αμερικανικό Όπεν, αφού αποσύρθηκε μετά από τραυματισμό στο 6-7(2), 6-3, 6-2, 3-1.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πέτυχε 10 άσσους, κέρδισε 75% των πόντων στο πρώτο του σερβίς, ωστόσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάρκος, ο οποίος έφτασε στον 12ο του τελικό στον ATP World Tour τον περασμένο μήνα στην Ατλάντα, δήλωσε: 

 «Μετά την Ατλάντα δυσκολεύτηκα αρκετά με τον τραυματισμό μου, και παρά το ότι εργάστηκα σκληρά για να τον ξεπεράσω εντούτοις δεν έπαιξα καλά στο Winston-Salem και το Αμερικανικό Όπεν. Είναι απογοητευτικό και γι’ αυτό θα επιδιώξω να λύσω το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζω. Επιστρέφω στη βάση μου για αποθεραπεία και ξεκούραση, έτσι ώστε να επιστρέψω δυναμικά στα επόμενα τουρνουά».

Ο Μάρκος πραγματοποίησε τη 10η του εμφάνιση στο Αμερικανικό Όπεν. Ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά Grand Slam καταγράφοντας ρεκόρ 5-4 (νίκες-ήττες), έχοντας στο ενεργητικό του παρουσία στον τρίτο γύρο τόσο στο Αυστραλιανό Όπεν όσο και στο Γουίμπλετον – τα καλύτερά του αποτελέσματα από το 2013.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.baghdatis.com για όλα τα νεότερα.