Ο Μάρκος ετοιμάζεται για το Τόκιο

Η δεύτερη στάση του Μάρκου στην Ασία θα είναι το Τόκιο και το Ιαπωνικό Όπεν Rakuten, όπου θα πραγματοποιήσει την πέμπτη του εμφάνιση.

Ο Μάρκος έχει ρεκόρ τουρνουά 6-4, περιλαμβανομένης και μιας εμφάνισης στα προημιτελικά στην πρώτη του εμφάνιση πριν από 10 χρόνια, και στα ημιτελικά το 2012, όπου έχασε από τον τότε πρωταθλητή Kei Nishikori. Ο Μάρκος, που σήμερα βρίσκεται στη θέση 51 της παγκόσμιας κατάταξης, συνεχίζει την προσπάθεια του για είσοδο στους Top 50 τενίστες του κόσμου.

Στον πρώτο γύρο ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον Fernando Verdasco, τον έκτο του Ισπανό αντίπαλο φέτος, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει τους Rafael Nadal, David Ferrer, Guillermo Garcia-Lopez, Tommy Robredo και Nicolas Almagro. Στη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση, ο Μάρκος κέρδισε τον Verdasco το 2010 στα προημιτελικά της Ουάσινγκτον. Εάν κερδίσει θα αντιμετωπίσει είτε τον όγδοο παίκτη του ταμπλό Grigor Dimitrov, είτε τον Benoit Paire. Άλλοι κορυφαίοι παίκτες του τουρνουά που βρίσκονται στην κατηγορία-κλήρωση του Μάρκου είναι οι No. 2 Nishikori, No. 4 Richard Gasquet και No. 6 Marin Cilic. 

Μείνετε συντονισμένοι στο www.baghdatis.com για όλα τα νεότερα.