Η προπώληση για Τουρκία

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Davis Cup Κύπρος-Τουρκία που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις από 3-5 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της Ευρωαφρικανικής ζώνης, Όμιλος ΙΙ.

Η προπώληση γίνεται on-line μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της OAK, στην ιστοδιεύθυνση www.tennis.com.cy και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια, είτε για κάθε ξεχωριστή μέρα των αγώνων, είτε ως πακέτο για ολόκληρο το τριήμερο, εξασφαλίζοντας την ανάλογη έκπτωση.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5€ για κάθε μέρα ξεχωριστά, και στα 10€ για όσους θα αγοράσουν ολόκληρο το πακέτο και για τις τρεις μέρες των αγώνων. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Εισιτήρια θα διατίθενται και στο Εθνικό Κέντρο Τένις κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Ο πρώτοι δύο αγώνες στο Μονό, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 10.45π.μ. και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο δεύτερος αγώνας. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Διπλό, με ώρα έναρξης τις 12.00. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των δύο Μονών με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα τις 11.00 π.μ. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κεντρικό Γήπεδο του Εθνικού κέντρου Τένις και νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί αυτή που θα σημειώσει τρεις νίκες. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 12.00 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Η ΟΑΚ καλεί το φίλαθλο κοινό της Αντισφαίρισης να προσέλθει και να γεμίσει τις κέρκίδες του Εθνικού Κέντρου Τένις, ενισχύοντας μέσα σε κόσμια πλαίσια τις προσπάθειες των Αντισφαιριστών μας για να φτάσουν στην νίκη.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου