Με Μάρκο Παγδατή στο Davis Cup

Ο Μάρκος Παγδατής θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα Davis Cup για τους αγώνες με την Τυνησία που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κέντρο Τένις στις 7-9 Απριλίου, στο πλαίσιο του Ομίλου ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης. Από το αποτέλεσμα των αγώνων θα κριθεί και η παραμονή της ομάδας της Κύπρου στον εν λόγω τιμητικό Όμιλο.


 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν επαφές της Ομοσπονδίας με τον κορυφαίο αντισφαιριστή που κατέληξαν σε αίσιο αποτέλεσμα. Έτσι η ομάδα θα αποτελείται από τους Μάρκο Παγδατή (31), Πέτρο Χρυσοχό (21), Μενέλαο Ευσταθίου (18), και Ελευθέριο Νέο (18) και με κάπτεν το Δημήτρη Ηρόδοτου.
 
Ως εκ τούτου οι πιθανότητες της ομάδας μας για τη νίκη-παραμονή στην κατηγορία αυξάνονται, αφού και η ομάδα της Τυνησίας διαθέτει αντισφαιριστή που βρίσκεται πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη (Μάλεκ Τζαζίρι, Νο53).

Η κλήρωση των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Τένις την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 12.00μ. Ο πρώτοι δύο αγώνες στο Μονό, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 7 Απριλίου. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 11.45π.μ., αμέσως μετά θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στο Μονό (12.00), και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας.

Το Σάββατο 8 Απριλίου θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι το Διπλό. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Απριλίου με τη διεξαγωγή των δύο Μονών, με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα τις 11.00 π.μ. Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου καλεί το φίλαθλο κοινό να προσέλθει και να ενισχύσει με την παρουσία του, πάντα στα πλαίσια του Fair Play, τις προσπάθειες των αντισφαιριστών μας.
 
Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα €5 για κάθε μέρα ξεχωριστά. Η είσοδος για μαθητές κάτω των 18 χρόνων είναι δωρεάν. Εισιτήρια θα διατίθενται on line μέσω της ιστοσελίδας της ΟΑΚ www.tennis.com.cy και στο Εθνικό Κέντρο Τένις κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων.