Κορυφαίοι αθλητές συμμετείχαν στο VTTV ITF Beach Tennis

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά beach tennis που έγινε ποτέ στην Κύπρο, δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να απολαύσει πλούσια αγωνιστική δράση.

Στο VTTV ITF Beach Tennis Tournament, που διοργανώθηκε από το Nicosia Beach Tennis Club, συμμετείχαν 96 αθλητές από δέκα χώρες, ανάμεσά τους και πολλοί που συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του κόσμου. 

Μέγας χορηγός του τουρνουά ήταν η εταιρεία VTT Vasiliko Ltd. (VTTV), η οποία μέσω ενός πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με σύνθημα «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι!», επιδιώκει τη στήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν τον αθλητισμό και ενθαρρύνουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής. 

Το τουρνουά που ξεκίνησε την Παρασκευή, 28 Απριλίου και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 1η Μαΐου διεξήχθη στο Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, διεκδικώντας το έπαθλο των 2,500 χιλιάδων δολαρίων, ενώ άλλα δύο μονοήμερα τουρνουά πραγματοποιήθηκαν χωρίς χρηματικό έπαθλο.

Κατά την απονομή των βραβείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV κ. Γιώργος Παπαναστασίου, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που είχαμε την ευκαιρία να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερου τουρνουά beach tennis στην Κύπρο. Η VTTV στηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και τοποθετούν την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του. Η άρτια διοργάνωση σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, μας προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα».

Το beach tennis αν και αποτελεί ένα σχετικά καινούριο άθλημα, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος τo επιλέγει και πολλοί ξένοι αθλητές επισκέπτονται την Κύπρο είτε για προπονήσεις είτε για να συμμετάσχουν σε τουρνουά.