Στα προημιτελικά ο Μάρκος, μέσα στην Τουρκία

Ζευγάρωσε τις νίκες του στο τουρνουά της Αττάλειας ο Μάρκος Παγδατής που επικράτησε δύσκολα του Κάρλος Μπερλόκ για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και περιμένει τον Ραμκουμάρ Ραμανάταν στα προημιτελικά καθώς ο Ινδός απέκλεισε τον Ντομινίκ Τιμ! 

Η Τουρκία του πάει!

Το τουρνουά της Αττάλειας έμελλε τελικά να είναι αυτό που ο πρωταθλητής μας επιτέλους φτάνει σε κάποιον προημιτελικό γύρο μετά από πολλούς μήνες.

Ο Λεμεσιανός τενίστας νίκησε πολύ δύσκολα τον Αργεντινό Κάρλος Μπερλόκ με 2-1 σετ, 6-4, 3-6, 7-5, δείχνει να βρίσκει έναν υποτυπώδη ρυθμό ενόψει Wimbledon και πλέον τον περιμένει, ανέλπιστα, ο Ινδός Ραμκουμάρ Ραμανάταν, Νο222 στον κόσμο, που έκανε την σούπερ έκπληξη του τουρνουά να αποκλεισει, με χαρακτηριστική ευκολία, τον Ντομινίκ Τιμ με 6-3, 6-2!

Το σερβίς ήταν το δυνατό στοιχείο για τον Μάρκο που έχει πολύ καλά ποσοστά κερδισμένων πόντων τόσο στα πρώτα όσο και στα δεύτερα σερβίς του έστω και αν δεν απέφυγε να υποστεί δύο breaks.

Από την άλλη, διάβαζε άψογα το σερβίς του αντιπάλου φτάνοντας σε 11 συνολικά ευκαιρίες για σπάσιμο σερβίς από τις οποίες εκμεταλλεύτηκε μόνο τις τρεις.

Ένα break ήταν υπεραρκετό για τον πάλαι ποτέ Νο8 τενίστα στον κόσμο για να πάρει το πρώτο σετ αλλά στο δεύτερο σετ τα χάλασε.

Σερβίροντας χειρότερα άφησε τον Μπερλόκ να προηγηθεί με break το οποίο πήρε μεν πίσω αλλά συνεχίζοντας την αστάθειά του από την γραμμή του σερβίς, λάθεψε και πάλι με συνέπεια ο Αργεντινός να ισοφαρίσει.

Αν κάποιος "γυρόφερνε" το break στο τρίτο σετ, αυτός ήταν ο Μάρκος που έχασε τέσσερις συνολικά ευκαιρίες για break πριν τελικά κάνει επιτέλους το πολυπόθητο σπάσιμο σερβίς που συνέπεσε με ματς πόιντ.

tennis24.gr