"Έσκασε" ο Μάρκος (φώτος)

Κάνοντας υπερπροσπάθεια στο 2ο σετ, ο Μάρκος Παγδατής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ημιτελικό του Antalya Open της Τουρκίας απέναντι στον Ιάπωνα, Γιουίτσι Σουτζίτα. 

Οι πραγματικά δύσκολες συνθήκες με την αφόρητη ζέστη, δεν βοήθησαν τον Μάρκο Παγδατή να ολοκληρώσει τον αγώνα του στους "4" καλύτερους της χορτάρινης διοργάνωσης στην Αττάλεια.

Ο Κύπριος πρωταθλητής, πρόσθεσε άλλη μια απόσυρση στο ενεργητικό του (η 4η στη φετινή σεζόν) και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στην αγαπημένη του επιφάνεια.

Το Νο79 της παγκόσμιας κατάταξης, βρισκόταν πίσω στο σκορ με 6-3, 6-7(7), 4-1 όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αγώνα, δίνοντας στον Σουτζίτα το εισιτήριο για τον τελικό. 

Ο Μάρκος είχε και ένα άσχημο γλίστριμα στο χορτάρι ενώ η πολύ καλή απόδοση και σταθερότητα του Σουτζίτα στο καθοριστικό σετ, τον βοήθησαν περισσότερο να πάρει την απόφαση να πετάξει λευκή πετσέτα.

Πλέον, ο Κύπριος άσος θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για την πρεμιέρα του στο Wimbledon που θα τον βρει αντιμέτωπο με τον γηπεδούχο, Τζέιμς Γουόρντ.