Με Κυπριακές συμμετοχές οι τελικοί

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, το διεθνές πρωτάθλημα ITF U18 που διοργανώνει η Ακαδημία Ηροδότου. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας Grade 4 και σε αυτό έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 αντισφαιριστές από 19 χώρες.

Η μέχρι στιγμής παρουσία των Κυπρίων αντισφαιριστών υπήρξε εξαιρετική και είχε ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή τους σε τρεις από τους τέσσερις τελικούς που θα διεξαχθούν το Σάββατο. Ο Ελευθέριος Νέος θα αγωνιστεί στον τελικού του Μονού, όπως και η Ελένη Λουκά, ενώ το δίδυμο Ελευθέριος Νέος/Νίκολας Κάμπελ θα αγωνιστεί στον τελικό του Διπλού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών του Σαββάτου έχει ως εξής:
10:00 BS : Ελευθέριος Νέος [1] (CYP) Vs Αλεξάντερ Γκαπονένκο (ISR)
After rest Time TBA BD : Μ.Στόεγκερ (GER) / Μ.Γουίσκαντ (GER) Vs Ν.Κάμπελ (CYP)/Ε.Νέος (CYP)
10.00 GS : Ελένη Λουκά (CYP) Vs Αλεξάντρα Βικτόροβιτς [2] (SWE)
After rest Time TBA GD : Βασιλική Καρβούνη (GRE) / Αλεξάντρα Βικτόροβιτς (SWE) Vs Λ.Μ.Αουφντεχάιντε (GER) / Ρ.Σκεχ (GER)

Μετά το τέλος των τελικών θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Ακολουθεί το Κύπελλο Αφροδίτη στη Λευκωσία
Από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει στην Λευκωσία το Κύπελλο Αφροδίτη που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά διεθνές πρωτάθλημα ITF U18 (ύστερα από αυτά της Ακαδημίας Ιωαννίδη και της Ακαδημίας Ηροδότου) που θα διεξαχθεί στην Κύπρο αυτό το διάστημα. Στο Εθνικό Κέντρο Τένις θα διεξαχθούν το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας τα προκριματικά και από την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. Οι τελικοί του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 10.00 το πρωί.

Από Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου