Εντυπωσιακή επιστροφή για Χρυσοχό!

Η φανταστική εβδομάδα του Πέτρου Χρυσοχού στο Challenger του Irving συνεχίζεται! Ο 21χρονος επικράτησε του Γάλλου Arthur Rinderknech με 6-3, 4-6, 6-2 και προκρίθηκε στον πρώτο του προημιτελικό σε Challenger διοργάνωση!

Θυμίζουμε πως ο Χρυσοχός δεν έχει θέση στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, για την ομάδα του Wake Forest University.

Πήρε wild card για το ταμπλό των προκριματικών του δυνατού Challenger του Irving, όπου πέτυχε δυο νίκες. Την Τετάρτη, πανηγύρισε τη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του, αποκλείοντας τον Thomas Fabbiano, No. 8 στο ταμπλό και Νο. 77 στην παγκόσμια κατάταξη. Ταυτόχρονα ήταν και η πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό Challenger διοργάνωση.

Ψες είχε μια νευρικότητα καθώς μπήκε στον αγώνα ως φαβορί, αλλά δεν την άφησε να τον καταβάλλει, ούτε όταν έχασε το 2ο σετ. Στο αποφασιστικό σετ "έσπασε" δυο φορές το σερβίς του Γάλλου qualifier, μια στο 4ο (3-1) και άλλη μια στο 8ο game (6-2), ενώ δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point, για να "κλειδώσει" τη νίκη του σε 1 ώρα και 55 λεπτά.

Στα προημιτελικά του Irving Tennis Classic, θα αντιμετωπίσει τον Marton Fucsovics, Νο. 4 στο ταμπλό και Νο. 65 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο 25χρονος Ούγγρος, ο οποίος είχε φτάσει ως τη φάση των "16" στο Australian Open φέτος, επικράτησε του Elias Ymer με 6-4, 3-6, 6-3.

tennisnews.gr