Τέλος η εντυπωσιακή πορεία του Χρυσοχού

Ο Πέτρος Χρυσοχός έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις αυτή τη βδομάδα στο Τσάλεντζερ του Ίρβινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού, όπου και αποκλείστηκε από τον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας απέκλεισε τους Τόμας Φαμπιάνο(!) και Άρθουρ Ρίντερκνετς στους πρώτους δυο γύρους του τουρνουά, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ούγγρο Νο65 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος τον κέρδισε με 6-3, 6-3.

Ο Φούτσοβιτς, Νο4 του ταμπλό στο τουρνουά του Τέξας, χρειάστηκε 70 λεπτά για να επιβληθεί του Χρυσοχού και να προκριθεί στην τελική “4αδα” της διοργάνωσης. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι, Νο108 στην παγκόσμια κατάταξη.

Πάντως, ο Χρυσοχός διένυσε μια τρομερή εβδομάδα στο δυνατό Τσάλεντζερ του Ίρβινγκ και πέτυχε μάλιστα την σημαντικότερη νίκη της καριέρας του σε βάρος του Νο77 στον κόσμο Τόμας Φαμπιάνο, πράγμα που δείχνει πως βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής, στους πίνακες της ΑΤΡ.

Είχε φτάσει μέχρι το Νο459 στην καριέρα του, το 2015, ενώ τον Οκτώβριο που μας πέρασε κατέκτησε το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εκπροσωπώντας το Γουέικ Φόρεστ.

tennis24.gr