Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες ο Μάρκος

Ο Μάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να κάνει break στην αναμέτρησή του με τον Jared Donaldson, έχασε 8 break points και τελικά γνώρισε την ήττα από τον Αμερικανό με 2-0 σετ, στον 1ο γύρο του Miami Open.

Μετά από ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Indian Wells, το οποίο αναγκάστηκε να τερματίσει λόγω ασθένειας, ο Μάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο Μαϊάμι, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Miami Open με 6-3, 6-4.
 
Ο Μάρκος είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και το πλήρωσε, ειδικότερα στο 1ο σετ. Είχε break point από το πρώτο κιόλας game, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε και ο Donaldson έκανε το break για να προηγηθεί με 3-1. Στο 5ο game είχε 6 χαμένα break points (!) και ο Αμερικανός μετά από 9 ισοπαλίες κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του για το 4-1. Στα 2 επόμενα service game του είχε πιο εύκολο έργο ο Donaldson, που υπερασπίστηκε το σερβίς του και έφτασε στο 6-3.
 
Στο 2ο σετ ο Παγδατής έχασε ένα προβάδισμα με 40-15 και υπέστη νέο break, για να μείνει πίσω με 1-2. Αργότερα, στο 8ο game, είχε ένα break back point, το έχασε όμως και αυτό, για να μείνει πίσω με 3-5 Μείωσε σε 4-5 αλλά ο Donaldson είχε το καλό του σερβίς με το μέρος του στο 10ο game και "κλείδωσε" τη νίκη του σε 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.
 
Ο 21χρονος Αμερικανός, Νο. 49 στην παγκόσμια κατάταξη, θα παίξει στον 2ο γύρο του Miami Open με τον Feliciano Lopez, No. 25 στο ταμπλό.
 

tennisnews.gr