Άνετη πρόκριση για τον Μάρκο!

Ο Μάρκος Παγδατής στην επιστροφή του σε Τσάλεντζερ διοργανώσεις μετά τον Νοέμβριο του 2017, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Σαν Μπριέ της Γαλλίας…

Ο πρωταθλητής μας χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επιβλήθηκε του Ιταλού Αντρέα Αρναμπόλντι στον 1ο γύρο του θεσμού και προκρίθηκε έτσι άνετα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου τον περίμενε ήδη από την Δευτέρα, ο Ουλαντζιμίρ Ιγκνάτικ.

Ο Μάρκος, δεν χρειάστηκε περισσότερα από 79 λεπτά αγώνα για να κάμψει την αντίσταση του Νο223 στην παγκόσμια κατάταξη και το έκανε χάνοντας επτά γκέιμς σε ολόκληρο το παιχνίδι, κερδίζοντας εν τέλει με σκορ 6-4, 6-3.

Ο 32χρονος, που είναι Νο1 του ταμπλό στο Τσάλεντζερ τουρνουά του Σαν Μπριέ της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησε τον αγώνα με μπρέικ, στο εναρκτήριο γκέιμ της αναμέτρησης, παίρνοντας έτσι κεφάλι στο σκορ από νωρίς.

Το 3-1 με το οποίο προηγήθηκε μετά τα πρώτα τέσσερα γκέιμς του αγώνα μπορεί να έγινε 3-3 με τον Ιταλό να ισοφαρίζει γρήγορα-γρήγορα τα μπρέικ στο ματς, όμως δεν άργησε η στιγμή στην οποία ο Παγδατής έκανε την αντεπίθεσή του και παίρνοντας τρία από τα επόμενα τέσσερα γκέιμς, κατέκτησε το εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα μετά από 41 λεπτά, με 6-4.

Το δεύτερο σετ ήταν… καρμπόν με το πρώτο, με τον Παγδατή να ξεκινάει πάλι με μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του δευτέρου κομματιού του αγώνα και να κάνει εύκολα μετά από λίγη ώρα το 3-1. Αυτή τη φορά όμως, ο αντίπαλός του δεν είχε απαντήσεις, με αποτέλεσμα με ακόμη ένα μπρέικ στο τελευταίο, όπως αποδείχτηκε, γκέιμ της αναμέτρησης, να πάρει την άνετη πρόκριση με τελικό αποτέλεσμα 6-4, 6-3.

tennis24.gr