Έβαλε στην κοπέλα του διαγώνισμα

Η σύντροφος ενός φανατικού οπαδού των «κανονιέρηδων» θέλησε να μοιραστεί μέσω Twitter την... δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκε για να αποδείξει την αγάπη της.


Πρόσφατα διαβάσαμε για την κοπέλα, η οποία έβαλε τεστ στον σύντροφό της σχετικά με την Μπιγιονσέ. Αυτό πρέπει να είδε και ο συγκεκριμένος οπαδός της Άρσεναλ και του μπήκε η ιδέα. Πήρε μερικές κόλλες χαρτί, έγραψε τις ερωτήσεις και ζήτησε από την αγαπημένη του να τις απαντήσει. Και μην φανταστείτε ότι ήταν εύκολο το διαγώνισμα. Κάθε άλλο. 

Πως να απαντήσει μια γυναίκα που δεν έχει και πολύ ιδέα από ποδόσφαιρο την πολύ κρίσιμη ερώτηση «Με δικά σου λόγια, εξήγησε γιατί ο Αλέξις Σάντσες είναι καλύτερος από τον Εντέν Αζάρ»; ή «Ποιός παίκτης σκόραρε το νικητήριο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου το 2014;». Σε αυτή την δεύτερη ερώτηση μάλιστα, υπήρχαν τέσσερις επιλογές, η κοπέλα διάλεξε Ολιβιέ Ζιρού, για να πάρει την παρατήρηση του συντρόφου της, ο οποίος διόρθωσε το γραπτό με κόκκινο στυλό σαν σωστός καθηγητής, ότι ήταν ο Άαρον Ράμσεϊ. Παρόλα αυτά, η κοπέλα έπιασε ένα εντυπωσιακό 87/100 και ο σύντροφός της μπορεί να κοιμάται ήσυχος ότι τον αγαπά, αφού έχει και τις αποδείξεις.