Οι κύπριοι στο CrossFit της Αθήνας

Το Athens Throwdown είναι μια σπουδαία διοργάνωση που θα φιλοξενήσει δημοφιλείς αθλητές από Ευρώπη και Ελλάδα. Είναι μια σκληρή και απαιτητική διοργάνωση. Στα προκριματικά ανάμεσα σε 1200 αθλητές  περιείχε 3 αγωνίσματα και οι καλύτεροι 60 από κάθε κατηγορία περνούσαν στην τελική φάση στην Αθήνα. 

Τρεις Κύπριοι θα μας εκπροσωπήσουν στον ελληνικό διαγωνισμόCrossFit στο Athens Throwdown. 
Πρόκειται για τρεις Λεμεσιανούς τους Παναγιώτη Χριστοδουλίδη, Μιχάλη Ευριβιάδη και Γιώργο Γρηγορίου. Οι δυο τελευταίοι από το γνωστό γυμναστήριο CrosFit Limassol το οποίο είναι το πρώτο επίσημο CrossFit γυμναστήριο σε όλη τη Κύπρο.  
Ευχαριστούμε τους αθλητές και προπονητικό team του CrossFitLimassol για τις διακρίσεις που έφεραν σε όλες τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και περήφανα εκπροσωπούν την Κύπρο μας. 
Ευχόμαστε σε όλους τους Κυπρίους αθλητές σε όλες τις κατηγορίες elite, scaled και masters καλή επιτυχία. 
Δηλώσεις προπονητή και γυμναστή Παναγιώτη Γεωργιάδη: 
Νιώθω περήφανος που επιτέλους όλοι αναγνωρίζουν το CrossFit στην Κύπρο. Όταν γίναμε affiliate το 2012 ήξερα ότι ήταν ένα μεγάλο βήμα για εμάς και για τον Κυπριακό αθλητισμό. Όσο βλέπω την εξέλιξη στο άθλημα νοιώθω ικανοποίηση και συνάμα εμπνευσμένος να συνεχίσω τη σκληρή δουλεία έτσι ώστε η Κύπρος να κάνει όλο και πιο μεγάλες επιτυχίες. Ο στόχος για το μέλλον είναι οι πανευρωπαϊκοί αγώνες (CrossFit Regionals) και πιστεύω στους αθλητές μου ότι κάποια μέρα θα το υλοποιήσουμε.