Απίστευτο «κράξιμο»

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασαν αρνητικά την παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών της Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Ρόι Κιν και ο Πολ Σκόουλς σχολίασαν το παιχνίδι για λογαριασμού του τηλεοπτικού σταθμού ITV και είχαν να πουν τα χειρότερα για την απόδοση του Σέρχιο Ράμος, του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και του Ντάνι Καρβαχάλ. «Το πέναλτι που έκανε ο Καρβαχάλ ήταν παιδιάστικο. Οι συμπαίκτες του θα έπρεοπε να τον λιντσάρουν. Ο Μπέιλ, όμως, ήταν ο χειρότερος του γηπέδου. Βασικά, δεν έπαιζε καν, ήταν σαν η Ρεάλ να είχε μπει με δέκα παίκτες. Δεν προσέφερε τίποτα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κιν, δίνοντας την σκυτάλη στον Σκόουλς να εξαπολύσει την δική του επίθεση. 

«Δηλαδή, κατά τη γνώμη σου η Ρεάλ έπαιζε με δέκα εξαιτίας του Μπέιλ. Εγώ, λοιπόν, θα έλεγα ότι έπαιζε με εννέα! Που ήταν ο Ράμος; Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, την έστελνε έξω. Νομίζω πως η απουσία του Μόντριτς έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την εμφάνιση της Ρεάλ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

sdna.gr