Απογοητευμένη η Μαρία-Έλενα

Απογοητευμένη από το χθεσινό αποτέλεσμα της Eurovision είναι  Μαρία Έλενα Κυριάκου η οποία μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΚου» και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκλαψε πολύ.


«Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι περήφανη γι' αυτό που καταφέραμε» είπε φανερά στενοχωρημένη η τραγουδίστρια.

Ακόμη τόνισε: «Δυστυχώς, η Eurovision –όπως είπε και η κυρία Κοζάκου- αποτελείται από δύο μέρη, άλλο είναι η εμφάνιση και άλλο η ψηφοφορία. Αυτό που μας έκανε να απορήσουμε είναι πώς χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, βρέθηκαν πιο πάνω. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία». 

Η ίδια σχολίασε και τους 8 βαθμούς που έδωσε η Κύπρος στην Ελλάδα η οποία συνηθίζει να μας χαρίζει 12άρι, η ίδια σχολίασε: «Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα». 

Και στο τέλος σημείωσε: «Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα». 

Πηγή: protothema.gr