Αποστολή στη Μάλτα

Η ομάδα των Δικηγόρων του Συλλόγου Λεμεσού μετά και το πέρας μιας ακόμη χρονιάς στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λεμεσούη όποια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως επιτυχημένη,αφού μετά από μια συλλογική προσπάθεια έφτασε για πρώτη φορά από την ίδρυση του θεσμού αυτού στον μεγάλο τελικό κυπέλλου, θα συμμετάσχει στο European Football Cup για Δικηγόρους. 

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 27 με 31 Μαΐου στην γειτονική Μάλτα και θα λάβουν μέρος 40 ομάδες από διαφορές χώρες της Ευρώπης όπως Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Τουρκία, Λουξεμβούργο, Κροατία, Ισπανία, Γαλλία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Πολώνια, Ρουμάνια, Πορτογαλία, Ισραήλ, Ουγγαρία,Μάλτα και Κύπρος.     

Να σημειώσουμε το γεγονός ότι ο θεσμός αυτός γίνεται για 6η φορά και η ομάδα των Δικηγορών Λεμεσού συμμετέχει για 3 φορά.  Άπαντες στην ομάδα ελπίζουν ότι αυτή η φορά θα είναι και η φαρμακερή και θα μπορέσουν να πλασαριστούν στα ψηλά σκαλοπάτια της διοργάνωσης κάτι που δεν το έχουν πράξει μέχρι τώρα. 
Ο προπονητής της ομάδας Λαμπρος Λάμπρου δηλώνει αισιόδοξος και πιστεύει πως φέτος είναι η χρονιά που θα μπορέσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας του, επίσης ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Νικολάου Μετζίτικος δηλώνει με την σειρά του πως μετά και από της φετινές εμφανίσεις στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λεμεσού δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε από τα μεγαθήρια των άλλων χώρων και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η αποστόλη αποτελείται από τους:
1) Λαμπρού Λάμπρος
2) Πόλυς Μιχαηλίδης
3) Ευσταθίου Χρήστος
4) Νικόλαου Μετζίτικος Νίκος
5) Βασιλείου Μίλτος
6) Θωμά Κωνσταντίνος
7) McBride Γιώργος 
8) Παλάοντας Θωμάς
9) Χατζηδημητρίου Σωτήρης
10) Θεόδωρος Αντωνίου
11) Γεωργιάδης Ντίμης
12) Δημοσθένους Νεόφυτος
13) Κυριάκου Ανδρέας
14) Μάριος Νεόφυτου
15) Γεωργιάδης Κώστας
16) Αναστασίου Μιχάλης
17) Ιωάννου Χριστός
18) Νεόφυτου Λοΐζος
19) Ανδρέου Χριστόφορος
Να ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στην ομάδα των Δικηγορών και να έχουν μια καλή πορεία στην διοργάνωση.