"Aπό την...τουαλέτα"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ  σε ερώτηση για το τι δεν του αρέσει στο αγγλικό πρωτάθλημα, πέταξε τα «καρφιά» του για τις αθλητικές εγκαταστάσεις αρκετών ομάδων που μετέχουν στην Premier League.

«Ας αναφερθώ πρώτα στο αρνητικό. Τα αποδυτήρια και γενικά οι εγκαταστάσεις για τους παίκτες για να ντυθούν, να φορέσουν τις εμφανίσεις τους, δεν είναι τόσο καλές στα περισσότερα γήπεδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον χώρο που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής. Πολλές φορές κάθομαι στην λεκάνη της τουαλέτας, όχι για να κάνω... κάτι, αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο για να καθίσω και να μιλήσω με τους παίκτες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γιουνάιτεντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Υπάρχουν, όμως, και θετικά: «Είναι ο τρόπος που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι εκπληκτικό και είναι αυτό που περίμενα. Νομίζω πως είναι φανταστικό να είσαι στην Αγγλία. Ζουν το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι ζωή και ζωή είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι έτσι στην Γερμανία, στην Ισπανία το ζουν λίγο περισσότερο, αλλά εδώ είναι απίστευτο» κατέληξε ο Ολλανδός.