Ναι στο σεξ πριν τα ματς!

Ο Νικ Κύργιος δεν συμμορφώνεται με τον «κανόνα» που λέει ότι οι αθλητές δεν πρέπει να κάνουν σεξ πριν από μεγάλους αγώνες.

«Δεν ανέχομαι αυτόν τον κανόνα, δεν τον ανέχομαι καθόλου», λέει ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο.30 στον κόσμο στο περιοδικό GQ Australia. Ο νεαρός μίλησε και για τα πλεονεκτήματα του να είσαι σταρ του τένις... «Ταξιδεύεις σε όλον τον κόσμο, κάνοντας αυτό που αγαπάς, να παίζεις τένις. Και αν είσαι αρκετά καλός, μερικοί τοπ τενίστες έχουν και πολλές κοπέλες».

Τι... παίζεται στο τουρ; Υπάρχουν... ζευγαρώματα; Για εκείνον, πάντως, είχε ακουστεί ότι έχει σχέση με τη Βικτόρια Αζαρένκα... «Δεν θα πω ονόματα, αλλά πολλά γίνονται. Ό,τι γίνεται στο τουρ γίνεται γρήγορα γνωστό, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός. Γι' αυτό και δεν μπλέκω με κοπέλες από το τένις».

Ο Νικ, που έχει προκριθεί στον δεύτερο γύρο του Roland Garros, έχει πολλές φορές δεχτεί κρτική για τη συμπεριφορά του, αλλά δεν μετανιώνει. «Λέω πάντα αυτό που πιστεύω. Ο κόσμος προσέχει τόσο πολύ τι θα πει στα μίντια, που κρύβει αυτό που πραγματικά νιώθει. Αν δεν συμφωνώ με κάτι, ή αν μπορώ να πω κάτι αστείο, θα το πω».