Οι πρωταθλητές...

ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΙΖΑ ΚΟΥΡΕΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τελικοί των Παγκύπριων Ατομικών Πρωταθλημάτων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι τελικοί έγιναν στα Ασκητήρια της Ομοσπονδίας στο Κλειστό Στάδιο Τάσσος  Παπαδόπουλος Ελευθερία. Το επίπεδο των αγώνων στις περισσότερες αναμετρήσεις ήταν ψηλό και ικανοποίησε τους πολλούς φίλους του αθλήματος που τους παρακολούθησαν. 
Ο Μάριος Γιάγκου κατέκτησε τρεις τίτλους και η Λουΐζα Κουρέα δύο τίτλους.
Στον τελικό Ανδρών αγωνίστηκαν ο περσινός πρωταθλητης Ανδρών Μάριος Γιάγκου και ο αδελφός του Γιάγκος του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Νικητής μετά από ωραία εμφάνιση ο Μάριος με  4-0. 
Η Λουΐζα Κουρέα του Κ.Ν.Ακρόπολης διατήρησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας  Γυναικών επικρατώντας στον τελικό της μαχητικής Σοφίας Κονή του Ευαγόρα Λακατάμιας με  4-1.
Πρωταθλητής Εφήβων ο Χρίστος Χριστόνωφ της Goodgate ΕΘΑ μετά την νίκη του επί του Κωνσταντίνου Τσίσσιου με 3-0.
Στο ατομικό Νεανίδων βρέθηκαν αντιμέτωπες η Σοφία Κονή του Ευαγόρα Λακατάμιας  και η Γεωργία Αβραάμ του Κ.Ν.Ακρόπολης. Νικήτρια η αθλήτρια του Ευαγόρα με 3-1. 
Τα αδέλφια Μάριος και Γιάγκος Γιάγκου  επιβλήθηκαν του δίδυμου Βασίλη Βασιλείου και Χρίστου Νεόφυτου της Goodgate ΕΘΑ με 3-0 στο Διπλό Ανδρών.
Λουΐζα Κουρέα και Μαρίνα Μυλωνά του Κ.Ν.Ακρόπολης κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Διπλό Γυναικών αφού κατάφεραν να κερδίσουν το ζευγάρι Σοφίας Κονή / Αλεξίας Χριστοδούλου του Ευαγόρα Λακατάμιας με 3-0. 
Στο Διπλό Μικτό Ανδρών / Γυναικών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι  Μάριος Γιάγκου (Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου) και Πόπη Δρουσιωτου ( Α.Σ.Πολεμίδια). Κέρδισαν το ζευγάρι Χαράλαμπου Χρίστου / Λουΐζας Κουρέα  (Κ.Ν.Ακρόπολης) με 3-0.
Πρωταθλητές στο Διπλό Μικτό Έφηβων / Νεανίδων οι Χαράλαμπος Τσίσσιος (Goodgate ΕΘΑ)  και  Γεωργία Αβραάμ (Κ.Ν.Ακρόπολης) μετά την νίκη τους επί του νεαρού διδύμου του Κ.Ν. Ακροπολης Τζόζεφ Ηλία / Νεφέλη Ππάλη με 3-1 

Στους άλλους οκτώ τελικούς που έγιναν την Δευτέρα 25 Μάιου 2015 είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα :

Απλό Παμπαίδων: 1. Μάριος Κέκκος (Κ.Ν.Ακρόπολης)  2. Στυλιανός Γεωργίου (Ευαγόρας Λακατάμιας)
Απλό Παγκορασίδων: 1. Ευσεβεία Γερολέμου (Α.Σ. Πολεμίδια) 2. Φωτεινή Μελετιέ ( Ονήσιλος Λακατάμιας)  

Διπλό Παίδων: 1. Τζόζεφ Ηλία  / Μάριος Κέκκος  (Κ.Ν.Ακρόπολης)
2. Στυλιανός Γεωργίου / Ηρακλής Πισσάρης (Ευαγόρας Λακατάμιας)
Διπλό Κορασίδων:  1. Γεωργία Αβραάμ / Μαρίνα Μυλωνά (Κ.Ν.Ακρόπολης)
2. Κωνσταντίνα Μελετιέ (Ονήσιλος Λακατάμιας ) / Νεφέλη Ππάλη (Κ.Ν.Ακρόπολης)
Απλό Παίδων: 1. Χαράλαμπος Τσίσσιος (Goodgate ΕΘΑ) 2. Χριστόφορος Ηρακλέους(Ονήσιλος Λακατάμιας )
Απλό Κορασίδων: 1. Μαρίνα Μυλωνά (Κ.Ν.Ακρόπολης)  2. Κωνσταντίνα Μελετιέ (Ονήσιλος Λακατάμιας)
Διπλό Εφήβων: 1. Χρίστος Χριστόνωφ / Χαράλαμπος Τσίσσιος (Goodgate ΕΘΑ) 2. Χρίστος Σάββα (Α.Σ. Πολεμίδια) / Πάρις Χριστοφόρου (Λένας Λεμεσού)
Διπλό Νεανίδων: 1. Κωνσταντίνα Μελετιέ (Ονήσιλος Λακατάμιας) / Μαρίνα Μυλωνά ( Κ.Ν.Ακρόπολης) 2. Σοφία Κονή / Αλεξία Χριστοδούλου (Ευαγόρας  Λακατάμιας)  

Κατά την διάρκεια των απονομών των επάθλων , έγινε και η απονομή του Επάθλου Μιχαλάκη Ζαμπά από την Μητέρα του Ήρωα /Πρωταθλητή Εφήβων, κ. Ειρήνη Ζαμπά στον Πρωταθλητή Εφήβων Χρίστο Χριστόνωφ και στον δευτεραθλητή Κωνσταντίνο Τσίσσιο.