Άλλαξε πέντε ομάδες σε πέντε μέρες

Είναι τέτοιο το σύστημα ανταλλαγών στο ΝΒΑ που από τις 24 μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Λουκ Ρίντνουρ άλλαξε πέντε ομάδες!

Ο Λουκ Ρίντνουρ εξελίχθηκε σε παίκτη - μπαλάκι. Στις 24 Ιουνίου ανήκε στους Ορλάντο Μάτζικ και από τις 30 κατέληξε ν' ανήκει στους Τορόντο Ράπτορς, αφού πέρασε από άλλες τρεις ομάδες. Ποιος πλέον μπορεί να δεσμευτεί για το τι του ξημερώνει;

Ο 34χρονος γκαρντ από το Αϊντάχο, με τη 12ετή πορεία στο ΝΒΑ, τα 830 παιχνίδια και τους 9.3 πόντους κατά μέσο όσο, θα ήταν αδιανόητο να φανταστεί πώς μέσα σε λίγες ημέρες θ' αλλάξει πέντε ομάδες.

Ο Ρίντνουρ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στους Μάτζικ του Ορλάντο και μέχρι τις 24 του μηνός ανήκε στο ρόστερ. Ήταν τότε όμως που αποφασίστηκε να "θυσιαστεί" και να σταλεί στους Γκρίζλις για τα δικαιώματα του 23χρονου Λετονού Γιάνις Τίμα.

Τότε υπέθεσα πολλοί πως η θέση του Νικ Καλάθη στις "αρκούδες" είναι επισφαλής, αφού ήρθε παίκτης για τον "άσο", πίσω από τον Μάικ Κόνλεϊ. Έλα όμως που η ομάδα του Μέμφις απέκτησε τον Ρίντνουρ για να τον στείλει στους Χόρνετς έναντι του σμολ φόργουορντ Ματ Μπαρνς. Ούτε ωστόσο η ομάδα της Σάρλοτ ήθελε να κρατήσει τον Ρίντνουρ και μέσα σε λίγες ώρες τον έστειλε στους Θάντερ για μία επιλογή του β' γύρου του ντραφτ του 2016 και του 2αριού Τζέρεμι Λαμπ.

Αν πάντως ο βετεράνος πλέι μέικερ πίστεψε ότι θα μείνει δίπλα στον Κέβιν Ντουράντ, διαψεύστηκε. Στις 30 του μηνός η ομάδα της Οκλαχόμα τον έστειλε στο Τορόντο για να πάρει τα δικαιώματα του Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

Πόσο αλήθεια πιστεύετε ότι θα μείνει στους Ράπτορς ο άλλοτε άσος των Σόνικς, Μπακς, Τίμπεργουλβς και Μπόμπκατς;