Επέστρεψε ο Αρέστη

Μετά από 3 χρόνια απουσίας από τα γήπεδα του στίβου, ο αργυρός παραολυμπιονίκης του Πεκίνου το 2008 σε 200 και 400 μέτρα, Αντώνης Αρέστη  επιστρέφει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου (ΑΜΕΑ) που διεξήχθη στην Αθήνα, εξασφάλισε το όριο για συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Ντόχα του Κατάρ. 

Μετά την επιτυχία στο Πεκίνο το 2008 και τα δυο αργυρά μετάλλια σε 200 και 400 μέτρα, ο Αντώνης Αρέστη κατέκτησε δυο τέταρτες θέσεις το 2012 στους παραολυμπιακούς του Λονδίνου. 

Οι παραολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου το 2012, ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση για τον Αντώνη ο οποίος φάνηκε άτυχος, καθώς υπέστη απανωτούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η συμμετοχή του σε άλλες διοργανώσεις μέχρι σήμερα. 

Μετά από σκληρή δουλειά και θυσίες όλο αυτό το διάστημα ο παραολυμπιονίκης μας, επέστρεψε δριμύτερος, εξασφαλίζοντας με την πρώτη προσπάθεια το όριο για συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Κατάρ. 

Επόμενος στόχος πλέον για τον Αντώνη Αρέστη είναι οι παραολυμπιακοί αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία το 2016, το όριο για τους οποίους θα επιχειρήσει να πετύχει στο παγκόσμιο του Κατάρ.

Η επίτευξη και αυτού του στόχου αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Αντώνη Αρέστη, ωστόσο τα έξοδα που καλείται να επωμιστεί ο αθλητής είναι τεράστια σε σχέση με την επιχορήγηση που λαμβάνει από το κράτος και η στήριξη από ανεξάρτητους χορηγούς θεωρείται απαραίτητη.