Συνεργασία με Φοίβο

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Έναρξη συνεργασίας FC Famagusta  με Φοίβο Βραχίμη
Τη θέση του αθλητικού διευθυντή στηνFC Famagusta αναλαμβάνει ο Φοίβος Βραχίμης. Ο θρυλικός άσος της Ανόρθωσης επιστρέφει ενεργά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, με την ομάδα του τερμάτισε πέρσι δεύτερη στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών και που για φέτος στοχεύει να ανέβει στο  πρώτο σκαλί του βάθρου. 
Στο παρελθόν ο κ. Βραχίμης έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή και ως προπονητής, τόσο  σε επίπεδο ανδρών όσο και σε ακαδημίες. Τελευταίος του σταθμός ήταν τα τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης, όπου εργάστηκε  έως το 2012.
«Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου Leif Nilsson καθώς διέκρινα πως έχει ένα σοβαρό πλάνο ώστε να δουλέψει επαγγελματικά και να δημιουργήσει μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και να αγωνίζεται διεκδικητικά στην Ευρώπη» λέει ο κ. Βραχίμης, που θα έχει την ευθύνη όλης της αθλητικής λειτουργίας της FC Famagusta. 
«Για εμένα είναι μια πρόκληση το γυναικείο ποδόσφαιρο, βλέπω μια προοπτική εδώ», προσθέτει και συνεχίζει: «μέσα από τις προπονήσεις και σε συνεργασία με τον προπονητή θα κρίνουμε  το υλικό και θα δούμε τις αδυναμίες μας». Η σεζόν στο γυναικείο ποδόσφαιρο ξεκινάει στα τέλη Οκτωβρίου.
Από την πλευρά του ο κ. Nilsson επισημαίνει πως «είναι μεγάλη τιμή για το Σωματείο μας που μια τόσο σημαντική μορφή του κυπριακού ποδοσφαίρου θα δουλέψει μαζί μας. Θέλω να τον καλωσορίσω στην ομάδα και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία».
Ο Φοίβος Βραχίμης αγωνίστηκε στην  Ανόρθωση με το Νο10 στην πλάτη από το 1971 έως το 1986 και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της «Κυρίας» με 144 γκολ.