Δείπνο

«Οι αθλητικοί συντάκτες είναι συνοδοιπόροι και στενοί συνεργάτες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Και μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι το αποψινό δείπνο που παραθέτει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ στους Αθλητικούς Συντάκτες».

Με αυτά τα λόγια η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα καλωσόρισε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, καθώς και τους Υπεύθυνους των Αθλητικών Τμημάτων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο δείπνο που τους παρέθεσε ο Οργανισμός την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015.

Η Πρόεδρος του ΚΟΑ, αφού ευχαρίστησε τους Αθλητικούς Συντάκτες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Οργανισμού,  τόνισε πως η ΕΑΚ έχει στους κόλπους της, τους ανθρώπους που είναι οι πρωταγωνιστές στην προβολή όλου του φάσματος του αθλητισμού μας και στη διαμόρφωση του υγιούς αθλητικού πνεύματος, τονίζοντας και τα εξής: «Τη στενή μας συνεργασία με την ΕΑΚ θα την αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο. Ευχαριστούμε τους Αθλητικούς Συντάκτες για τη συμπαράσταση και στήριξη τους στην υλοποίηση των κοινών στόχων και οραμάτων μας, που είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του Αθλητισμού μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος ΕΑΚ Παναγιώτης Φελλούκας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη δεξίωση, αλλά και για τη διαχρονική βοήθεια και στήριξη στην ΕΑΚ και γενικά στους αθλητικούς συντάκτες.

Στο δείπνο εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, το Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας, Προώθησης και Προβολής κ. Τάσος Προκοπίου, τα Μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρίστος Ορφανίδης, Άντρη Σιάλου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Φίλιππος Σοφοκλέους και Λειτουργοί του Οργανισμού, καθώς  και η Πρέσβειρα του Fair Play Ευ Αγωνίζεσθαι Μαρία Παπαδοπούλου.