Έπαθλο Carlsberg

Για την 4η και 5ηαγωνιστική Απριλίου2016 της Β´ φάσης, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος A´ Κατηγορίας, περιόδου 2015/2016, που περιελάμβανε τους αγώνες του Σαββατοκυρίακου 23&24/4/16, και του διημέρου 27&28/4/16,ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg,  πήρανοι πιο κάτω ποδοσφαιριστές:

4η Αγωνιστική : Γιάννης Γιαννιώτας του ΑΠΟΕΛ και Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ
5η Αγωνιστική : Πιέρος Σωτηρίου ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Γιαννιώτας ΑΠΟΕΛ, Ζίφκο Μιλάνοφ ΑΠΟΕΛ και Ραφαήλ Γιαγκουδάκης Ερμής.

Ως γνωστό στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, ψηφίζουν 25 αθλητικοί συντάκτες της έντυπης  και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της ΕΑΚ, η αμερόληπτος ψήφος των οποίων ανακνύει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από τη φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση του Επάθλου Carlsberg.

Περαιτέρω, ο αναδειχθείς ως ο ´´Καλύτερος Ποδοσφαιριστής´´,υποδεικνύει ένα εγκεκριμμένο από τον έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων ´´Αγαθοεργό-Φιλανθρωικό Ίδρυμα ´´, στο οποίο η Carlsbergσυνεισφέρει το ποσό των 1000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, ποδοσφαιριστής που θα πάρει μια κόκκινη κάρτα ή δύο κίτρινες, στη διάρκεια του μήνα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού από το Έπαθλο Carlsberg, ανεξάρτητα απο τον τελικό αριθμό ψήφων που θα πάρει.

Πληροφοριακά, αναφέρεται ότι, λόγω του ότι ο Μάιος περιλαμβάνει δύο μόνο αγωνιστικές, ο Απρίλιος και ο Μάιος θα συμψηφιστούν και η αγωνιστική περίοδος 2015/2016, θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη του ´´Καλύτερου Ποδοσφαιριστή´´ Απριλίου – Μαίου 2016.

Με την ευκαιρία αυτή οι συντελεστές του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg,  εύχονται σ´ολο τον φίλαθλο κόσμο, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και χρόνια Πολλά με Υγεία.