Ματ Ντάρμπισαϊαρ/Πιέρος Σωτηρίου

O ένας στα 21, ο άλλος στα 18 γκολ, η μάχη φαίνεται θα κρατήσει μέχρι τέλους για το «χρυσό» παπούτσι στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως εξελίχθηκε είναι ντέρμπι «αιωνίων», με φαβορί τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ της Ομόνοιας που έχει φτάσει στα 21 γκολ  και τον Πιέρο Σωτηρίου να ακολουθεί με 18. Είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που η μάχη για τον πρώτο σκόρερ φαίνεται να είναι καθαρά δική τους υπόθεση. 

Ενδιαφέρουσες είναι οι αποδόσεις της Bet On Alfa, για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πάρει στο φινάλε του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Αν πιστεύτε ότι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα διατηρήσει μέχρι τέλους τα υπέρ του δεδομένα, η απόδοση στη Bet On Alfa είναι στο 1.50, αλλιώς αν πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή ο Πιέρος Σωτηρίου, η απόδοση για πάρει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ είναι στο 3.00.

Πολύ μεγαλύτερες είναι οι αποδόσεις στη Bet On Alfa για τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν στον πίνακα των σκόρερ. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ με τα 14 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής, έχει απόδοση 13.00 για να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ακολουθούν με απόδοση 15.00 οι δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού Ζελάγια και Κατσιαράβα, οι οποίοι σκόραραν από 13 γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα. Τέλος όσον αφορά τις αποδόσεις της Bet On Alfa για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Φώτης Παπουλής του Απόλλωνα έμεινε στα 12 γκολ και η απόδοση του ανέβηκε στο 34.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ BET ON ALFA