Έδωσαν αίμα οι διαιτητές (φώτος)

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ. πραγματοποίησε την Δευτέρα τη 2η ετήσια αιμοδοσία του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού της Παναγίας της Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα.

Πέραν του Παναγιώτη Πουλλή του οποίου έχει πάρει και το όνομα η αιμοδοσία, η εκδήλωση έγινε εις μνήμην και των πρόωρα αποθανόντων, φίλων και διαιτητών...

Χατζηδημητρίου Χρυσή
Κωνσταντίνου Παναγιώτης
Βρυωνίδης Ανδρέας
Γεωργιάδης Γιώργος
Ζάρνας Γιαννάκης
Θεμιστοκλέους Θέμης
Κώστα Κώστας
Ολές Πάμπος
Παρμαξής Σωτήρης
Πατσάλης Δημήτρης
Σωκράτους Πάμπος
Χαριλάου Νεόφυτος

Παράλληλα με την αιμοδοσία υπήρχε ομάδα από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για λήψη δήγματος μυελού των οστών (μέσω σάλιου).

Σχετική ανακοίνωση Σ.Δ.Κ

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου και το Σύνδεσμο Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ., μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 Αιμοδοσία για τα Μέλη και φίλους της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου. 

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και η προσφορά αίματος έφτασε τα 165μπουκάλια, επιτυχαίνοντας και ξεπερνώντας την μεγαλύτερη δυνατή προσφορά Αίματος. Επίσης λήφθηκαν δείγματα Αίματος, στηρίζοντας το όραμα του Καραΐσκάκειου Ιδρύματος. Η σημαντική προσφορά των Μελών και φίλων του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου έχει καταστεί πλέον θεσμός.

 Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ., εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση Αιμοδοσίας, στους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής, όσο και τους Αιμοδότες για την ανταπόκριση και την προσφορά τους στην εκδήλωση.

Η αιμοδοσία οργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Π.Α.Α.Ο.Κ. και ήταν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.