Κυπριακή επιτυχία

Μεγάλη διεθνής επιτυχία για την εφαρμογή Football Loop

Μια ομάδα ερευνητών από τη Λάρνακα σχεδίασε και εισήγαγε την καινοτομική εφαρμογή Football loop, καθιστώντας την σύντομα ένα απαραίτητο εργαλείο για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Η εφαρμογή συγκεντρώνει όλες τις ειδήσεις και τα στοιχεία από διάφορες ιστοσελίδες, τα ταξινομεί ανά ομάδα, και παρέχει τη δυνατότητα της ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο.

Ο τρόπος λειτουργίας του Football loop δίδει την δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόζει τις παραμέτρους ενημέρωσής του σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, π.χ. για ποιες ομάδες να ενημερώνεται, από ποιες πηγές-ιστοσελίδες, το είδος των ειδοποιήσεων κτλ. Μερικές από τις κατηγορίες ενημέρωσης της εφαρμογής είναι οι εξής: νέα, προγράμματα αγώνων, ρόστερ, βαθμολογία, σκόρερς, στιγμιότυπα και live. 

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη εισαγωγή της εφαρμογής στην Κύπρο, η προώθηση επεκτάθηκε στο εξωτερικό, καλύπτοντας μέχρι στιγμής δέκα διεθνή πρωταθλήματα, με το πλάνο της επέκτασης να περιλαμβάνει πολλές ακόμη χώρες. 

Στο πλαίσιο αυτής της διεθνούς προώθησης καταγράφηκε ήδη μια μείζονος σημασίας επιτυχία. Μέλος της ομάδας του Football Loop που σπουδάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής παρουσίασε την εφαρμογή στο διαγωνισμό «Get in the Ring» για νεοφυείς επιχειρήσεις που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Colorado (UCCS), λαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε πολυάριθμους και ανταγωνιστικούς συμμετέχοντες. Η μεγάλη αυτή επιτυχία εξασφάλισε τη συμμετοχή του Football Loop στον αντίστοιχο παγκόσμιο διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στην Πορτογαλία τον προσεχή Μάιο, ως η συμμετοχή των ΗΠΑ.