Mε Άλβες!

Με μία σπουδαία νίκη απέδρασε από την Τούμπα ο Παναιτωλικός, βάζοντας σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Αγρινίου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άλβες (πρώην άσος της Ομόνοιας) νίκησε με 2-1 τον «δικέφαλο του βορρά» μέσα στο γήπεδό του, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλβες, ενώ οι Θεσσαλονικείς που έψαξαν στη συνέχεια την ισοφάριση, κατάφεραν τελικά να φέρουν το ματς στα ίσια στο 73ο λεπτό με το γκολ του Μακ.

Η ισοφάριση, ωστόσο, αποδείχθηκε πρόσκαιρη για τους «ασπρόμαυρους», καθώς ο Παναιτωλικός δεν είχε πει την… τελευταία του λέξη. Συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλβες νίκησε σε τετ α τετ τον Ιτάνζ και έγραψε το τελικό 2-1, χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Πλέον ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (88' Κίτσιου), Ρατς, Νομπόα, Τζανδάρης (46' Μακ), Μαντούρο, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (75' Κόστα), Αθανασιάδης.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Κούσας, Ετζεγκουέλε, Κέβιν, Γοδόϊ, Φωτάκης (81' Μαλεζάς), Μαρτίνες, Κάπελ (59' Λάζαρ), Βιγιαφάνες (71' Ρουσκουγιέδα), Αλβες.