50 ζευγάρια για το Funraising Cy

To AΠΟΕΛ ενημερώνει για την προσφορά παπουτσιών σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, μέσα από την καμπάνια «Δώσε στα παπούτσια σου, μια δεύτερη ζωή»...

"Η ώρα της ανταπόδοσης σε ότι αφορά στην ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Δώσε στα παπούτσια σου, μια δεύτερη ζωή», της ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ έφθασε!

Η φιλανθρωπική εκστρατεία ολοκληρώθηκε και η χορηγός εταιρεία αθλητικού υλικού Puma, αφού της παραδόθηκαν τα παλιά ζευγάρια παπουτσιών, παράδωσε στον ΑΠΟΕΛ το αντίτιμο… 50 ολοκαίνουργια ζευγάρια Puma!
 
Τα παπούτσια παραδόθηκαν στο Orange shop και   εντός των επόμενων ημερών, αντιπροσωπεία του οργανισμού Funraising Cy, θα παραλάβουν το υλικό για να το διανέμουν σε οικογένειες που πραγματικά τα έχουν άναγκη.
 
Λίγα λόγια για το Funraising Cy
«Η ιδέα δημιουργίας του Συνδέσμου μας βασίστηκε σε δύο αλληλένδετες πραγματικότητες: Ότι υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να προσφέρουν και άνθρωποι που έχουν πραγματικοί ανάγκη την προσφορά. Ο Σύνδεσμος έχει ως πρωταρχικό μέλημα την παροχή βοήθειας σε οικογένειες και παιδιά ηλικίας μέχρι 18 ετών τα οποία για διάφορους λόγους στερούνται βασικών αγαθών σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Η εξασφάλιση των αγαθών αυτών θα γίνεται μέσω της εθελοντικής βοήθειες των μελών του Συνδέσμου μας, είτε με την μορφή της άμεσης οικονομικής ενίσχυσης είτε με την μορφή υλικών αγαθών  (π.χ. τρόφιμα, ρούχα ένδυσης, εξοπλισμός σπιτιού κ.τ.λ.)». 
 
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει για την ευγενική της χορηγία, την εταιρεία αθλητικού υλικού PUMA. Πρώτιστα όμως θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που συνέβαλε με την προσφορά των παλιών τους παπουτσιών στην επιτυχία αυτής της ενέργειας".