"1st Bowling S.O.F.T. 2015"

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ “1st Bowling S.O.F.T. 2015“
Ανακοινώθηκε και επίσημα η διοργάνωση του “1st Bowling S.O.F.T. 2015“. Το ανοικτό (OPEN) ατομικό αυτό τουρνουά μπόουλινγκ, θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 29 Μαρτίου 2015 και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Rock N Bowl Bowling Center. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ‘Bowlers’ που επιθυμούν να λάβουν μέρος.
Στην προκριματική φάση ο/η κάθε ‘bowler’ θα πρέπει να αγωνιστεί σε τουλάχιστον μία (1) σειρά των πέντε (5) παιχνιδιών (Entry), έχοντας πάντοτε τη δυνατότητα να βελτιώσει τη θέση του/ης στην κατάταξη (seeding) κάνοντας Re-Entries. Στην επόμενη φάση προκρίνονται 28 ‘bowlers’ οι οποίοι θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα αναλόγως της τελικής κατάταξης μετά και την ολοκλήρωση των υπολοίπων φάσεων. Θα δοθούν επίσης χρηματικά έπαθλα για το High Game και για το ψηλότερο Re-Entry του τουρνουά.
Επιπλέον βραβεία θα δοθούν για την 1η και τη 2η Γυναίκα που θα καταταγούν ψηλότερα στην τελική κατάταξη του Τουρνουά καθώς επίσης και σε άλλες ειδικές επιδόσεις (π.χ. H.G. συγκεκριμένης σειράς ή ημέρας και H.S. συγκεκριμένης σειράς ή ημέρας κ.α.).
Πριν την έναρξη του τουρνουά θα ανακοινωθούν βραβεία για την κατηγορία “Not Qualified Awards”  τα οποία θα αφορούν μη προκριθέντες στη 2η Φάση “Bowlers” καθώς επίσης και τους τρεις καλύτερους μη προκριθέντες “Seniors Bowlers” (over 50 yo).
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα του τουρνουά www.bowlingsoftcy.net