«Κάποτε... ζέσταινα λεκάνες τουαλέτας!»

Αποκαλυπτικός ο Τζον Τέρι για τα χρόνια που πέρασε ως πιτσιρικάς στην Τσέλσι κάνοντας θελήματα για τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές.

Σε κάθε ομάδα υπάρχει ιεραρχία. Οι μικροί όχι μόνο μαθαίνουν από τους μεγάλους, αλλά σε πολλές περιπτώσεις τους «υπηρετούν». Ο αρχηγός των Λονδρέζων μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, θυμήθηκε τα πρώτα του χρόνια στην ομάδα, ενώ πολλοί από τους αστέρες εκείνης της εποχής είχαν και κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις.   «Έκανα τα πάντα για τους παίκτες. Τους έφτιαχνα τσάι και καφέ, έκανα ακόμα και ανόητα πράγματα όπως το να κάθομαι στη λεκάνη της τουαλέτας για να τους τη ζεσταίνω τις κρύες μέρες του χειμώνα στο προπονητικό κέντρο! Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μια διαδικασία που όλοι οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να περάσουν για να εξελιχθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέρι. 

Στη συνέχεια, o 34χρονος αμυντικός μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον τότε αστέρα της ομάδας, Ντένις Γουάιζ. «Καθάριζα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Ήθελε να λάμπουν, οπότε έπρεπε να τα φροντίζω καλά. Μερικές φορές μου έδινε χαρτζιλίκι. Κάθε φορά που σκόραρε έπαιρνα 25 λίρες, που αποτελούσε τον μισό εβδομαδιαίο μου μισθό τότε! Παρακαλούσα να μας έδιναν πέναλτι για να σκοράρει και να πληρωθώ» θυμήθηκε ο Τέρι, ο οποίος κάνει τα ίδια... καψώνια τώρα στους νεαρούς συμπαίκτες του. 

sdna.gr