Έφαγε τα εισιτήρια του ντέρμπι!

Mπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά ένας οπαδός της Τσέλσι, μάλλον, έχει πια αμφιβολίες.

Ο Τσάρλι Έντουαρντς από το Ρέξαμ θέλησε να κάνει ένα δώρο στη σύντροφό του Σέρι και στα δύο παιδιά, τον δεκάχρονο Ζακ και την εξάχρονη Έλι. Η οικογένεια είναι φανατική του ποδοσφαίρου και ειδικά της Τσέλσι. Έτσι, ο Τσάρλι έδωσε περίπου 200 λίρες και αγόρασε τέσσερα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 18 Απριλίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Λογάριασε όμως χωρίς την Έλσα. Όπου Έλσα, ένα τεριέ δώδεκα μηνών, το οποίο «αποφάσισε» να παραλάβει τα εισιτήρια, που ο Τσάρλι είχε παραγγείλει μέσω διαδικτύου. Η σύντροφος απουσίαζε στη δουλειά, τα παιδιά ήταν στο σχολείο και έτσι το γλυκύτατο, κατά τα άλλα, τεριέ πήρε στα… δόντια του το φάκελο με τα τέσσερα «μαγικά χαρτάκια» και τα έκανε κομματάκια! Όταν η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι, είδε παντού σκορπισμένα τα εισιτήρια, ενώ ο Έντουαρντς μόνο τα κλάματα δεν έβαλε βλέποντας τις 200 λίρες να έχουν γίνει… χαρτοπόλεμος!

Μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε την ελπίδα η διοίκηση της Τσέλσι να κατανοήσει το δράμα του και να προσφερθεί να αντικαταστήσει τα εισιτήρια που έκανε φύλλο και φτερό η μικρή Έλσα.

sdna.gr