Τα «φτωχικά»

Τόσο ο Στίβεν Τζέραρντ όσο κι ο Φρανκ Λάμπαρτ ετοιμάζονται για το υπερατλαντικό τους ταξίδι, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους σε LA Galaxy και New York City αντίστοιχα κι το φως της δημοσιότητας είδαν τα... φτωχικά στα οποία θα ζουν μαζί με τις οικογένειές τους.

Aμφότεροι έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στο MLS, αφήνοντας πίσω Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα. Όπως είναι λογικό, έχουν ήδη φροντίσει να κανονίσουν τα βασικά, ένα από τα οποία είναι ο τόπος διαμονής τους. 

Όσον αφορά λοιπόν τον εμβληματικό αρχηγό των «κόκκινων», έγινε γνωστό πως θα μένει σε μία υπερπολυτελή βίλα στην παραλία του Μαλιμπού, η οποία θα κοστίζει 23.500.000 ευρώ, διαθέτοντας έξι υπνοδωμάτια κι εννέα τουαλέτες! Το ενοίκιο βέβαια, που ανέρχεται στα 18.500 ευρώ την εβδομάδα, θα το πληρώνει ο σύλλογος του Λος Άντζελες. 

Από την άλλη, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι κι άλλοτε της Τσέλσι, μπορεί να μην έχει τακτοποιήσει τα παραπάνω, όμως βρίσκεται σε αναζήτηση σπιτιού, το οποίο δεν θα πρόκειται για... φτωχικό. Συγκεκριμένα, ο «Φράνκι» κι η γυναίκα του ενδιαφέρονται για ένα διαμέρισμα το οποίο θα τους κοστίζει περίπου 88.000 ευρώ το μήνα!

Στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα του Στίβεν Τζέραρντ, Ντέιβιντ Φόστερ, πρώην ιδιοκτήτη του σπιτιού, κάνει ξενάγηση.

sdna.gr