Ο Νεϊμάρ και ο... κλώνος του!

Τον λένε Έντισον Λουίζ Ντος Σάντος, εν συντομία Ταραμπάι, και είναι φτυστός ο Nεϊμάρ Ντα Σίλβα Τζούνιορ, δηλαδή ο Νεϊμάρ.

Είναι, επίσης, Βραζιλιάνος, είναι ποδοσφαιριστής και ενώ είναι... φωτοτυπία του άσου της Μπαρτσελόνα εμφανισιακά, από ταλέντο καθόλου δεν του μοιάζει, αφού η... μοίρα τον έχει πάει μέχρι την Κορέα, αφού πέρασε από την... ποδοσφαιρομάνα Μάλτα και την Ουγγαρία. 
Βέβαια, ο Ταραμπάι, αν και υιοθετεί γενικά πολλά στοιχεία από το λουκ του διάσημου συμπατριώτη του, γίνεται έξαλλος όταν τους συγκρίνουν. 

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνουν. Κανένας δεν νιώθει καλά όταν τον συγκρίνουν με κάποιον άλλο, ακόμα κι αν αυτός είναι ο Νεϊμάρ. Δεν λέω, είναι φανταστικός τύπος και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά εγώ δεν προσπαθώ να τον μιμηθώ. Απλά μας αρέσει το ίδιο στυλ ντυσίματος» δήλωσε ο Ταραμπάι και σιγά μην τον πιστέψουμε. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως επιθετικός, ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον Νεϊμάρ και άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο ο παίκτης της Μπαρτσελόνα να τον αντιγράφει καθώς είναι μεγαλύτερός του!

sdna.gr