Ξυλοδαρμούς, δάγκωμα και απιστία

Ο  διεθνής Γερμανός αμυντικός της Μπάγερν  και η Σένλερ που υπήρξαν ζευγάρι  για περισσότερο από οχτώ χρόνια και έχουν δίδυμες κόρες τεσσάρων ετών βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη και ο  πρωταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του  έχει κάνει αίτηση για την κηδεμονία των παιδιών. Με  την πρώην σύντροφο του όμως να  υποστηρίζει ότι εκτός από βίαιος την είχε απατήσει αρκετές φορές «Ξέρω τουλάχιστον 20 περιπτώσεις, όπου με είχε απατήσει. Έλπιζα πως θα αλλάξει, αλλά μπορώ να πω πως ήταν και τρυφερός» υποστήριξε η Σένλερ ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως ο  πρώην σύντροφος της ήταν βίαιος απέναντί της  σε ουκ ολίγες περιπτώσεις και μάλιστα τον  περασμένο Δεκέμβριο την είχε δαγκώσει αλλά δεν είχε δείξει την …απόδειξη  της ενέργειας αυτής σε γιατρό.

Ο Μπόατενγκ παρευρέθηκε στην ακρόαση του Δικαστηρίου του Μονάχου την Δευτέρα (30/3), ωστόσο ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση ενώ από την πλευρά της η αντίδικος υποστηρίζει ότι τους τελευταίους οκτώ μήνες της συμβίωσής τους, ο  αμυντικός της Μπάγερν είχε γίνει ιδιαίτερα …επιθετικός απέναντι της. Να σημειωθεί ότι μέχρι να λάβει την απόφαση το δικαστήριο αμφότεροι οι αντίδικοι έχουν από την ημέρα του χωρισμού τους, πέρυσι το Φεβρουάριο,  κοινή επιμέλεια των παιδιών τους
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Βερολίνου επιβεβαίωσε πως: "Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη της έρευνες, ενώ υπεύθυνη για το θέμα είναι η Επιτροπή για την Ενδοοικογενειακή Βία".

onsports.gr