Πανηγύρισαν το νταμπλ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΟΛ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΑΔ

Η απονομή του πρωταθλήματος έγινε το απόγευμα της Κυριακής (19/4/15) στον Άγιο Δομέτιο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/4/15) το απόγευμα, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η απονομή του τροπαίου της πρωταθλήτριας γυναικών κάτω των 18 ετών, στην ομάδα της ΕΝΑΔ. Οι νεάνιδες του Τάκη Μιραλλάη πανηγύρισαν έτσι το ντάμπολ, έχοντας κατακτήσει στη διάρκεια της περιόδου και το κύπελλο. Η φετινή πορεία της ομάδας του Αγίου Δομετίου ήταν συνέχεια των προηγούμενων, καθώς διήγαγε αήττητη χρονιά, κατακτώντας το 3ο διαδοχικό πρωτάθλημα στο επίπεδο των ηλικιών κάτω των 18 ετών. 

Στους δύο τελικούς του πρωταθλήματος η ΕΝΑΔ κατέβαλε τον Κεραυνό με 53-41 και 33-27 αντίστοιχα και έφτασε σε άλλη μία επιτυχία, για την οποία ο προπονητής της ομάδας Τάκης Μιραλλάης, ανέφερε στο γραφείο Τύπου του σωματείου του Αγίου Δομετίου: «Στην ΕΝΑΔ είμαστε όλοι περήφανοι για την πορεία της ομάδας κάτω των 18 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι κοπέλες έκαναν μεγάλη προσπάθεια φέτος και αξίζουν το χειροκρότημα του κόσμου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα και μας βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου. Μόνο στον τελευταίο αγώνα με τον Κεραυνό είχαμε 200 άτομα στην κερκίδα».

Το ρόστερ της ΕΝΑΔ αποτελούσαν οι ακόλουθες καλαθοσφαιρίστριες: Στέλλα Θεοδοσίου (αρχηγός), Έλενα Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Κουσαρίδου, Έλενα Μύθιλλου, Νάταλι Γεωργίου, Μαρία Καλλιάνου, Χριστιάνα Μιλτιάδους, Κωνσταντίνα Λεοντίου, Μιλένα Καραμοντάνη, ΠάμπηΚαλλιάνου, Έλενα Πηλακούτα, Στέφανη Γεωργίου και Αρετή Πασχαλίδου.

Τις απονομές στην πρωταθλήτρια ομάδα νεανίδων της ΕΝΑΔ, έκαναν ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Λούης Δημητρίου, ο γενικός γραμματέας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της ΕΝΑΔ Χαράλαμπος Λόττας και ο γενικός διευθυντής της ΚΟΚ Άθως Αντωνίου.