UNIFEST 2015–Student Festival Cyprus

Η ακαδημαϊκή χρονιά ολοκληρώνεται με εξετάσεις, παραδόσεις εργασιών και τα πολυπόθητα αποτελέσματα.. Σωστά; 

Όχι, η ακαδημαϊκή χρονιά ολοκληρώνεται με ένα φεστιβάλ.Ένα φεστιβάλ από αυτά που η ζωντανή μουσική παίζει δυνατά, συνεχώς και αδιάλειπτα, τα happenings είναι πολλά και ο κόσμος χαλαρός και με πολύ κέφι.

Το πρώτο φοιτητικό φεστιβάλ UNIFEST 2015, θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή, 22 Μαΐου, στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, από τις 16:00 μέχρι...αργά!

Το StudentLife.com.cy, σε συνεργασία με τη Loca Noche Entertainment, διοργανώνουν το ένα μοναδικό φοιτητικό φεστιβάλ, που θα σας ελευθερώσει σίγουρα από το κλίμα του διαβάσματος.

Εσύ και οι συμφοιτητές σου μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά τους DJ A-Chris και Asmo Brothers, να δείτε live χορευτικά shows από το Creativity Dance Studio, και να ροκάρετε με τους On Tour. Η μουσική είναι απαραίτητη αλλά όχι μοναδική προϋπόθεση για ένα δυνατό φεστιβάλ, στον χώρο του φεστιβάλ θα εκτονωθείτε και διασκεδάσετε με διασκεδαστικά παιχνίδια, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες.

Είτε κάνετε διάλειμμα από το διάβασμα, είτε ξεκινάτε το καλοκαίρι σας, στις 22 Μαίου, ο προορισμός είναι ένας και ο σκοπός είναι μόνο η διασκέδαση.

Ημερομηνία:Παρασκευή 22 Μαϊου 2015
Χώρος:Τάφρος της Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία
Ώρα: 16:00 έως …ποιός ξέρει; 

Fb event: UNIFEST 2015 – Student Festival Cyprus!!
 
Host:Costas Pringipas

Pre Sale: Θα ανακοινωθεί σύντομα!

Online Media Sponsors: Onlycy.com & Kerkida.net