HARLEY-DAVIDSON®: THE BATTLE OF THE KINGS

Η Κυπριακή αντιπροσωπεία της HARLEY-DAVIDSON® συμμετέχει στον διαγωνισμό ‘THE BATTLE OF THE KINGS’ 

Οι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson όλης της Ευρώπης διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα σχεδιάσει την καλύτερη μοτοσυκλέτα, με βάση την καινούργια προσθήκη στην γκάμα της Harley, την Street™ 750. Ο διαγωνισμός ‘The Battle of the Kings’, που διεξάγεται από τώρα μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 συμπεριλαμβάνει το προσωπικό από αντιπρόσωπους της εταιρείας σε όλη την Ευρώπη.  Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους τροποποιώντας την δική τους Street 750, το καινούργιο μοντέλο της Harley- Davidson.
 
Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δυο στάδια. Το πρώτο συμπεριλαμβάνει την περιοχή Νότιας Ευρώπης για να ανακηρυχθεί ο «Custom King» εκεί.  Στην συνέχεια ο νικητής θα τα βάλει με τον νικητή των περιοχών Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την πρώτη θέση, με το νικητή να παρουσιάζεται στο φεστιβάλ «Wheels & Waves» στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας τον Ιούνιο. Το παρόν της δίδει και η Harley-Davidson Κύπρου που συμμετέχει στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης και ήδη ολοκλήρωσε τη δική της τροποποίηση πάνω στην ολοκαίνουρια Street 750 και της έχει ονομάσει «REVOLUTION X». Η νέα Street 750 αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τροποποίηση μιας custom μοτοσυκλέτας αφού είναι ένα μοντέλο που έχει ήδη μεγάλη απήχηση με το ευρύτερο νεαρό κοινό.

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την πρώτη θέση στην περιοχή μας για να έχουμε την ευκαιρία να διαγωνιστούμε στο επόμενο στάδιο», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Harley-Davidson Κύπρου κ. Ιάκωβος Ιακωβίδης, και συνέχισε «Η δική μας Street 750 παρουσιάζει ένα επιθετικό και συνάμα ανέμελο χαρακτήρα. Τις δώσαμε μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν θυμίζουν τα γνωστά ρετρό αερόψυκτα μοντέλα τηςHarley-Davidson. Είμαστε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ψηλή βαθμολογία. Στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού η δική μας μοτοσυκλέτα διαγωνίζεται με μοτοσυκλέτες άλλων χωρών όπως της  Ελλάδας, Βουλγαρίας, Κροατίας και Τουρκίας. Καλούμε τους φίλους και θαυμαστές της μάρκας όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα:  http://customkings.harley-davidson.com/en_CY?theBikeID=191
 και να ψηφίσουν την Κυπριακή συμμετοχή. Η ψηφοφορία για την πρώτη φάση του διαγωνισμού θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου».

Σχεδιασμένη με σκοπό την προσωπική έκφραση λόγω της άνεσης στην τροποποίηση της, η Street 750 είναι η νέα πρόσθεση στην σειρά Dark Custom της Harley-Davidson. Με υγρόψυκτο κινητήρα v-twin, το μοντέλο αυτό αποτελεί μια ευέλικτή και ελαφριά μοτοσυκλέτα. Αποτελεί τον καταλληλότερο αντιπρόσωπο της ελευθερίας, επανάστασης και προσωπικής έκφρασης. Η σειρά Dark Custom είναι ότι πιο μοντέρνο έχει να επιδείξει η Harley-Davidson; με ρετρό πινελιές, οι μοτοσυκλέτες της σειράς αυτής προσφέρονται με χρώματα ματ, blacked-out «τελειώματα», κλασσικές γραμμές και με προσιτές τιμές για να φέρουν κοντά νέο αγοραστικό κοινό.
Οι πρώτες «custom» Street 750 είναι ήδη έτοιμες για το διαγωνισμό «Custom Kings». Σε πρώτο στάδιο θα μπορεί ο κόσμος να ψηφίσει την καλύτερη μοτοσυκλέτα από όλες που είναι αναρτημένες στην σελίδα της σειράς Custom Kings, www.h-d.com/customkings για να αναδειχθεί ο νικητής της κάθε χώρας. Οι νικητές εκείνου του σταδίου θα μπορούν να ανταγωνιστούν με τις μοτοσυκλέτες των υπόλοιπων σχεδιαστών στο φεστιβάλ «Wheels & Waves» στο Μπιάριτζ της Γαλλίας που θα διεξαχθεί από τις 11 μέχρι τις 14 Ιουνίου 2015. Εκεί θα υπάρχουν κριτές για να απονέμουν το μεγάλο τρόπαιο του «Custom King»! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό The Battle of the Kings επισκεφτείτε την σελίδα www.h-d.com/customkings.

Harley-Davidson Motor Company®