MTN: Επίσημος εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής των iPhone στην Κύπρο.

Απόκτησέ τα με ΜΤΝ 4G Smart.  

Μετά τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την iSquare, επίσημο διανομέα των προϊόντων Apple στην Κύπρο και Ελλάδα, η ΜΤΝ είναι πλέον επίσημος εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής των iPhone στην Κύπρο, δίνοντας έναν ακόμα λόγο στους καταναλωτές, για να επισκεφθούν τα MTN Stores. 

Στα 16 υπερσύγχρονα MTN Stores σε όλη την Κύπρο, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5c ή iPhone 5s, μεταφέροντας τον αριθμό τους σε ένα από τα πλάνα ΜΤΝ 4G Smart, για να αρχίσουν να απολαμβάνουν τις ασύλληπτες ταχύτητες του δικτύου ΜΤΝ 4G! Συγκεκριμένα, το iPhone 6 16GB προσφέρεται χωρίς σεντ αρχικά με το πλάνο ΜΤΝ 4G Smart Unlimited και με μηνιαίο πάγιο €64/μήνα, που συμπεριλαμβάνει:
-    Το μόνο ιδιόκτητο δίκτυο με ταχύτητες 4G/LTE
-    Απεριόριστα λεπτά και SMS 
-    2GB Mobile Internet 
-    δωρεάν συνδρομή στη μουσική υπηρεσία Akazoo 

Στα ΜΤΝ Stores οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν τις καινοτόμες συσκευές της Apple, καθώς και να ζήσουν την εμπειρία των υψηλών ταχυτήτων ΜΤΝ4G.  Το προσωπικό των MTN Stores είναι κατάλληλα καταρτισμένο, ώστε να ενημερώνει τους καταναλωτές τόσο για το δίκτυο ΜΤΝ 4G, όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας της Apple, καθοδηγώντας τους στη σωστότερη αγορά. 
Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών έχοντας ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας και πληροφορικής. Η iSquare είναι μέλος του Ομίλου Quest.