Ολοήμερο φιλανθρωπικό τουρνουά Futsal 5 X 5

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου μαζί με τα αθλητικά σωματεία Ανόρθωση Futsal, ΑΕΚ Futsal, Νέα Σαλαμίνα και ΑΛΚΗ Ορόκλινης και υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας διοργανώνουν ολοήμερο φιλανθρωπικό τουρνουά Futsal 5 X 5 την Παρασκευή 1/5/2015 και ώρα 10π.μ. στα γήπεδα L.F.C. στα Λιβάδια Λάρνακας.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν από το Ίδρυμα στην στήριξη παιδιών και νέων που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες. Πληροφορίες/Συμμετοχές : 99795052

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2100 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Το Ίδρυμα δεν έγινε για την Χριστίνα αλλά με την Χριστίνα, μας πήρε από το χέρι και μέσα από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου μας παίρνει σε μονοπάτια δύσκολα και ανηφορικά αλλά πανέμορφα, μονοπάτια που η ίδια ήξερε να περπατάει με ευκολία και χαρά, τα μονοπάτια της αγάπης, της προσφοράς και της Ανθρωπιάς.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση του έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο προσφοράς προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Έχει βοηθήσει δεκάδες παιδιά για θεραπεία στην Κύπρο ή / και στο εξωτερικό, έδωσε βοήθεια σε πάρα πολλές φτωχές και δυσπραγούσες οικογένειες , ολοκλήρωσε διάφορα έργα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλη την Κύπρο και δημιούργησε αρκετά έργα ευπoιίας με άμεσο στόχο το παιδί.
Τα έσοδα του Ιδρύματος είναι αποτέλεσμα εκδηλώσεων, εράνων , εισφορών και δωρεών εκ μέρους των μελών, φίλων και άλλων υποστηρικτών του έργου του Ιδρύματος.