Η Tryfon Tseriotis Ltd σε στρατηγική συνεργασία με τη McCain

Η Tryfon Tseriotis Ltd αναλαμβάνει την προώθηση και διανομή των προϊόντων McCain στην Λιανική αγορά της Κύπρου από τον Φεβρουάριο 2015. 
Η στρατηγική συνεργασία με τη McCain έρχεται να συμπληρώσει την ευρεία γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων που διαθέτει η Tryfon Tseriotis Ltd.

Ο όμιλος McCain είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, μη εισηγμένη στο χρηματιστήριο, η οποία ιδρύθηκε το 1957 από τους αδελφούς McCain στον Καναδά. Παγκοσμίως απασχολεί πάνω από 20.000 άτομα ενώ διαθέτει περισσότερες από 55 εργοστασιακές μονάδες σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία κατεψυγμένων τροφίμων.
Η εμπορική δύναμη της McCain προέρχεται από την κατεψυγμένη πατάτα ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στον χώρο των Finger Foods. 
Η McCain Hellas ξεκίνησε το 1992 την εμπορική της διείσδυση στην ελληνική αγορά από τον χώρο της μαζικής εστίασης ενώ από το  1996 δραστηριοποιείται και στον χώρο της λιανικής. Καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας της στην Ελληνική αγορά η McCain Hellas έχει επενδύσει έντονα στον τομέα της προώθησης και επικοινωνίας ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων πατάτας (σε κλασσικά και ειδικά κοψίματα) και Finger Food, που καλύπτουν την ανάγκη του καταναλωτή για ευκολία στη προετοιμασία και υγιεινή διατροφή. Στο πλαίσιο αυτό η στρατηγική της εταιρείας επικεντρώνεται στη προώθηση και προβολή της γκάμας των Ovenable French Fries. Η διαφοροποίησή τους έγκειται στο ότι προετοιμάζονται στο φούρνο αλλά είναι εξίσου νόστιμες και τραγανές όπως οι τηγανητές!

Παράλληλα με τις εμπορικές της δραστηριότητες, η McCain Hellas είναι μια εταιρία ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικές αξίες και θέματα κοινωνικής ευημερίας. Στα πλαίσια της συνεισφοράς της στο κοινωνικό σύνολο οργανώνει ή χορηγεί ενέργειες στον εκπαιδευτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα διαμορφώνοντας ενεργό κοινωνικό ρόλο.   
Στόχος της Tryfon Tseriotis Ltd είναι να μεταλαμπαδεύσει στην αγορά της Κύπρου το όραμα και τη στρατηγική της McCain προσφέροντας στον καταναλωτή ποιοτικά και διαφοροποιημένα προϊόντα.