ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ CHIVAS REGAL ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΝΕΟ BLEND

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ CHIVAS REGAL ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΝΕΟ BLEND

 

Το νέο Chivas Regal Extra οδηγεί το ουίσκι πολυτελείας στο επόμενο επίπεδο.

 

Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015,  το Chivas Regal, το πρώτο ουίσκι πολυτελείας στον κόσμο, μας σύστησε το Chivas Regal Extra – την πρώτη του παγκόσμια μόνιμη έκδοση από το 2007. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη αρώματα και γεύσεις, στο Art Privé House στη Λευκωσία, οι φίλοι του Chivas Regal γνώρισαν το νέο μέλος της οικογένειας. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να  απολαύσουν το Chivas Regal Extra μαζί με φαγητό ειδικά φτιαγμένο για να συνοδεύει το ξεχωριστό αυτό blend. Κάθε δωμάτιο του σπιτιού έκρυβε μικρές εκπλήξεις για όλες τις αισθήσεις ενώ ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον είχε το Sweets Room όπου οι καλεσμένοι γεύονταν γλυκά εμπνευσμένα από το Chivas Regal Extra. Ζωντανή τζαζ, και όχι μόνο, μουσική και performers μεταμορφωμένες σε πλούσιες γεύσεις και αρώματα μάγευαν τους καλεσμένους οδηγώντας την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Συμπληρώνοντας την συλλογή του από κορυφαίας απόσταξης Σκωτσέζικα ουίσκι, το Chivas Regal Extra είναι ένα από τα πλουσιότερα, πιο γενναιόδωρα σε γεύση blends της κατηγορίας του, φτιαγμένο για εκείνους που ψάχνουν κάτι περισσότερο.

Οδηγώντας το διάσημο και βραβευμένο στιλ του οίκου Chivas Regal, σε μία νέα γευστική εμπειρία, το Chivas Regal Extra, συνεχίζει την κληρονομιά των αδελφών ιδρυτών James και John Chivas, που πρωτοστάτησαν στην τέχνη ανάμειξης των ουίσκι τον 19ο αιώνα. Αναμειγνύοντας ουίσκι για 25 έτη, ο Colin Scott, ο Master Blender του Chivas Regal, δημιούργησε ένα μοναδικό και εξαιρετικό blended ουίσκι, χρησιμοποιώντας μερικά από τα σπανιότερα malt ουίσκι του καταλόγου Chivas.

Το Chivas Regal Extra είναι μια ξεχωριστή επιλογή από ουίσκι που ωριμάζουν σε βαρέλια sherry Oloroso, μαζί με τα πιο σπάνια και καλύτερα malt και grain ουίσκι, δημιουργώντας ένα πλούσιο και γενναιόδωρο Chivas blend, για εκείνους που αναζητούν κάτι περισσότερο.

       

 

Το αποτέλεσμα; Μία εκπληκτικά πλούσια και απαιτητική ερμηνεία στο στιλ της υπογραφής Chivas. Το Chivas Regal Extra διαθέτει ένα φρουτώδες, γλυκό άρωμα με νότες από ώριμα αχλάδια, κρεμώδη καραμέλα βουτύρου και μια ιδέα πιπερόριζας. Τα ώριμα αχλάδια συνεχίζουν στον ουρανίσκο, με γλυκές τροπικές γεύσεις πεπονιών και απαλές νότες βανίλιας και καραμέλας, ανάκατες με πικάντικες νότες κανέλας και υποψίας αμυγδάλων, που οδηγούν σε μια μακρά και ικανοποιητική επίγευση.

 

"Αυτή είναι η πρώτη νέα παγκόσμια έκδοσή μας από το 2007." εξηγεί ο Colin Scott, ο Master Blender του Chivas Regal." Το σημάδι της ποιότητάς της, έγκειται στην πλούσια και γενναιόδωρη γεύση του, που έχουμε δημιουργήσει με τη χρήση ορισμένων από τα πιο σπάνια ουίσκι μας, χτισμένη σε μία πλούσια βάση από malts που έχουν ωριμάσει σε ένα υψηλότερο ποσοστό σε βαρέλια που είχαν προηγουμένως sherry. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μια έντονη γευστική πυκνότητα με βάθος και ένα ουίσκι που αναδεικνύει τον χαρακτήρα αυτού του μοναδικού μείγματος, οδηγώντας το σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. "

Το Chivas Regal Extra εισάγεται και διανέμεται από τη Laiko Cosmos Trading Ltd.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Chivas Regal Extra επισκεφθείτε: 

https://www.facebook.com/ChivasRegalCyprus