Η winmasters, Υπερήφανος Χορηγός του κυπελλούχου ΑΠΟΕΛ!

H winmasters, η νέα online gaming εταιρία, η οποία προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στην Κύπρο, ως επίσημος χορηγός του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2014-2015 δηλώνει Υπερήφανος Χορηγός της ομάδας μετά τη χθεσινή θριαμβευτική νίκη του ΑΠΟΕΛ που τον ανέδειξε νικητή κυπέλλου για τη χρονιά!

Οι εκπρόσωποι της winmasters έσπευσαν να συγχαρούν τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, τους παίχτες και την προπονητική ομάδα, εκφράζοντας τη χαρά και το θαυμασμό τους για το αποτέλεσμα. 

Η υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters.com, Σοφία Βλάσση δήλωσε: Θα ήθελα να συγχαρώ τον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του! Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ και φέτος κατακτά τον τίτλο του κυπελλούχου, μας συγκινεί και ταυτόχρονα δικαιώνει την επιλογή μας να συνεργαζόμαστε με τους πρώτους, τους καλύτερους! Η winmasters είναι υπερήφανος χορηγός του ΑΠΟΕΛ!. Ο αγώνας της ομάδας όμως δε σταματά εδώ. Ακολουθεί η μάχη για το πρωτάθλημα και τα βλέμματα όλων μας είναι στραμμένα εκεί. Εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ κάθε επιτυχία και στο πρωτάθλημα. 
Η winmasters θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα!

Σχετικά με τη winmasters: η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα ατόμων που διαθέτουν μεγάλη γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του online gaming, παρέχοντας στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. 

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά όλων των παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες. Η winmasters δραστηριοποιείται σε 7 διαφορετικές χώρες προσαρμόζοντας  την πλατφόρμα της για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε χώρας ξεχωριστά,  ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του κάθε χρήστη, από όπου και αν βρίσκεται. 

Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.
"Στόχος μας είναι να  εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!"