Άκρως αποκαλυπτική η παρουσίαση της νέας BMW 118i στο Sabai.

Άκρως αποκαλυπτική η παρουσίαση της νέας BMW 118i στο Sabai.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο BMW 118i στο media gathering που έγινε στο Sabai την Παρασκευή 22 Μαΐου για δημοσιογράφους και φίλους του αυτοκίνητου. Σε μια χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα οι προσκεκλημένοι της Χαράλαμποs Πηλακoύταs Λτδ γνώρισαν από κοντά το νέο μέλος της γκάμας της BMW και ενημερώθηκαν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος σε συνδυασμό με τους επίπεδους προβολείς μπροστά, αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και την ενέργεια που κρύβει μέσα της η νέα BMW 118i. Το εντυπωσιακό εσωτερικό της με τον σύγχρονο, νεανικό του αέρα, διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Χαρακτηριστικά που προκαλούν σε οποιονδήποτε το γνωρίζει, την άμεση επιθυμία να το οδηγήσει.

Ο χαρακτηριστικός οδηγοκεντρικός προσανατολισμός της BMW είναι έκδηλος στο κόκπιτ, ενώ το κιβώτιο 8 σχέσεων steptronic,που αποτελεί ένα από τα κορυφαία στην κατηγορία, εξασφαλίζει άριστη απόδοση της ισχύος σε κάθε ταχύτητα.Παράλληλα με το ολότελα νέο BMW 118i στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τη BMW Σειρά 2 ActiveTourer που ξαφνιάζει ευχάριστα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά άνεσης και ευελιξίας τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.