ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ:Μέγα χορηγός του 5ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος...

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Μέγα χορηγός του 5ου Φεστιβάλ
Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green Dot

Μέγα χορηγός του 5ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot Κύπρου, ήταν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετείχε στην εκδήλωση με δικό της περίπτερο, με την ομάδα εθελοντών της Εταιρείας να προσφέρει δώρα και ενημερωτικά φυλλάδια που στόχο έχουν την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα. Η συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων, κάθε ηλικίας στο 5ο Φεστιβάλ, αποδεικνύει ότι η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των Κυπρίων πολιτών για περιβαλλοντικά θέματα τυγχάνει μεγάλης αποδοχής. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και στέκεται αρωγός σε δράσεις που εξυπηρετούν ευρύτερα κοινωνικούς σκοπούς.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η Green Dot έχουν δημιουργήσει μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με μεγάλα οφέλη για το κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα για τους νέους. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ εφαρμόζει έμπρακτα μέτρα περιβαλλοντικής ευθύνης σε κάθε επιχειρηματική της ενέργεια. Από την πιο απλή διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών στα γραφεία της, μέχρι την ανακύκλωση βαρέων βιομηχανικών υλικών στις εγκαταστάσεις καυσίμων και στα πρατήριά της. Επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα πρατήριά της ενώ διαθέτει στην αγορά τα φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα κίνησης Platinum+, που μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές ρύπων.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ευχαριστεί την ομάδα εθελοντών της Petrolina Community που συμμετέχουν έμπρακτα σε κάθε κάλεσμα της εταιρείας συνεισφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.