Έκθεση αντικειμένων της Arsenal στις 29 και 30 Μαΐου

Έκθεση αντικειμένων της Arsenal στις 29 και 30 Μαΐου
Το επίσημο fan club των «κανονιέρηδων» και η Arsenal Soccer School Cyprus διοργανώνουν την έκθεση στο Moondog’s στη Λευκωσία

Έκθεση σπάνιων αντικειμένων της Arsenal διοργανώνουν, με την ευκαιρία του τελικού κυπέλλου Αγγλίας, το επίσημο fan club των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο και η Arsenal Soccer School Cyprus. Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαΐου, στο Moondog's bar & grill στη Λευκωσία θα στηθεί έκθεση αντικειμένων με θέμα την Λονδρέζικη ομάδα.

Φανέλες, υπογεγραμμένα παπούτσια, σημαίες, σπάνια match programs, κομμάτια από το Χάιμπουρι, φωτογραφίες και πολλά άλλα θα φιλοξενηθούν στο Moondog's, με τους διοργανωτές να καλούν τους φίλους της Arsenal στην Κύπρο να δώσουν το παρών τους, τόσο για να δουν την έκθεση από κοντά όσο και για να παρακολουθήσουν το Σάββατο (30/05) τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Άστον Βίλα.

Με την Arsenal να είναι η πιο δημοφιλής ομάδα της Αγγλίας στην Κύπρο, σύμφωνα με μετρήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το επίσημο fan club και η σχολή ποδοσφαίρου των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο περιμένουν αρκετό κόσμο να περάσει από την έκθεση και να δουν μαζί το ματς του Σαββάτου. Οι φίλοι της Arsenal, παράλληλα με την έκθεση, θα μπορέσουν να πληροφορηθούν για τη δράση του επίσημου fan club και της επίσημης σχολής ποδοσφαίρου στο νησί μας.

Χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης είναι η αγγλόφωνη αθλητική ιστοσελίδα cyprusscore.com.

Στα πλαίσια της έκθεσης, οι διοργανωτές ετοιμάζουν διαγωνισμό, με μεγάλο δώρο, που θα δοθεί με κλήρωση, μια υπογεγραμμένη ομαδική φωτογραφία της σεζόν 2014-15, που στάλθηκε από την Arsenal FC στο κυπριακό της fan club. Τη φωτογραφία έχουν υπογράψει οι Ozil, Walcott, Kolcieny, Rosicky, Ospina, Sanchez, Giroud, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Carzola, Mertesacker και Welbeck. Τα έσοδα του διαγωνισμού θα διατεθούν προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Νεπάλ.